- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Lehet persze, hogy hálózati hozzáférés kell neki (ennyit a no regről)
- jézusom, mi köze a regisztrációnak ahhoz, hogy hozzá akar férni, egy online adatbázishoz?? 2025 van lassan, kb minden alkalmazás a naprakész infókat online akarja elérni.A hozzánemértés meg a hangulatkeltés vírit a kommentetből
-
Forraszto
tag
Ezt már több helyen olvastam, miért ennyire félelmetes ez a regisztráció? Úgy értem, mi a gond vele? Új gmail cím regisztrálása: 1 perc, app regisztrálás: 2 perc. Akkor? Pro tipp: az új e-mailben átirányítani a forgalmat az egyik valódi címre, ott nvidia app cimke szűrés beállítása, így meg tudod nézni miket küldenek rá, de nem zavar be.
Majdnem megjelenés óta használom (azért kapott 1 hónap türelmi időt), nem vettem észre problémát. Nekem minden telepített játékot felismert, de akkor lehet szerencsém volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest