- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy te mi mindent csinálsz a driverben és milyen gyakran, hogy szerinted 2010 szint a control center? Mert én beállítom a pár dolgot rendszer telepítéskor, amik nekem kellenek és onnan kezdve többet meg se nyitom. Nekem amd mellett semmi gondom nem volt az msi afterburner mellett, sőt annyira nvidia fókuszú program, hogy vannak benne részek, amiket csak amd esetében lehet állítani... Régen amd mellett is azért használtam az afterburnert, mert a driverben lévő oc rész random elfelejtette a beállításokat és lehetett ilyenkor mindent újra beállítani, míg az afterburnerben max a mentet profilt kellett újra kiválasztani, ha valami gond lett volna.
-
hapakj
őstag
Jaaa, mit kell idekeverni a Geforce Experience-t?!??! Pure tudatlanság. Nem mintha a Nvidia App-ot kellene használni. Az nvidia driverben lévő Control Centerben ugyanúgy minden beállítás megvan.
Ráadásul Nvidia App-ban már az is hozzáférhető login nélkül, ami a GE-ben nem. Szóval mégegyszer Pure tudatlanság.
-
-
ricsip
addikt
Amint regisztrálsz elfogadod, hogy egy rendszergazda jogosultságú alkalmazáson keresztül bányásszák az adataidat, amiket a regisztráción keresztül össze lehet kapcsolni más adatbázisokkal.
És itt nem értik, amit leírsz... jönnek tűzfallal meg vírusírtóval
Lefordítom h. más is megértse: csak akkor telefonálhatsz az okostelefonoddal, ha felkerül rá a Pegasus...
nincs szem előtt az a spyware, ugyan mit zavarna bárkit is! Ugye?
-
Mutterbever
csendes tag
Ha ennyire paranoid vagy, akkor remélem nem Google Chrome-ot, Android-ot, Facebook-ot, TikTok-ot, stb. használsz.
Létezik a Windowsban Tűzfal, különféle vírusírtó programok melyben van beépített tűzfal, létezik hosts fájl, vannak olyan routerek melyben mindenféle tűzfalszabályokat lehet használni/létrehozni, van VPN szolgáltatók melyeknél szintén lehet tűzfalszabályokat használni.
Szóval megoldás van a problémádra egy rakat, vagy csak sírni jöttél? A profilod szerint full AMD a konfigod, akkor téged ez mit zavar? Fröcsögni könnyű...
Mutterbever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest