- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
egyébként a local security bizergálásával nyugodtan visszateheti magának a ''take ownership'' jogot, 'szal ez sem tökre biztos
-
X-COM
nagyúr
egyébként egyféleképpen tényleg le lehet tiltani admin felhasználót fileokról/könyvtárakról
adott objektumon törölni kell az örökölt jogokat +amit wudu mondott és a local policyben a take ownershipet le kell szabályozni
én soha nem vagyok híve az admin accountok korlátozásának, az, hogy valaki admin az mindig bizalmi dolog, ha valakiben nem lehet megbízni, akkor ne legyen admin, oldjuk meg máshogy a problémát
az admin account reszelgetése szerintem nem célravezető
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
szerintem inkább nézz rá a progira, nálunk is futnak ezeréves clipper progik restrictes userként
nem lehet, hogy csak valami környezeti változó gondja van? -
X-COM
nagyúr
bevallom különösebb értelmét nem látom a mappák külön jelszóval való védésének, erre van a bejelentkezési jelszó
a megoldást előttem leírták, esetleg még annyi, hogy szükség lehet a simple file sharing kikapcsolására
és ne titkosíts szerintem, csak ha tényleg tisztában vagy vele, hogy mire való és mit kell csinálni (pl. certificate mentése)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest