Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Gear S3 - második kör
- Google Pixel topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
őszintén inkább egy közgyűrűsor. Manuál obihoz is vagy közgyűrűsor vagy fordítógyűrű kell hogy makrózni tudj de nem könnyű a full manuál makrózás.
Egy okos közgyűrűsor nagyon megkönnyíti az életed azzal hogy rekeszel neked.Random flickriver keresés
-
Ugyan nem top 5, de az általad említett értékhatáron belül ezek a felkapottabbak és beszerezhetőek.
Jupiter-21M (200/4), Pentacon 200/4, Tair 3-S (300/4.5)
Utóbbiból talán még mindig pihen egy az Opticamben.
A Vivitar jó áron volt, én is láttam, annyit szerintem megért.A Jupitert ismerem, kellemes rajzolata van már f4-en is.

A tömege majdnem 1kg, úgyhogy egy kis izom is kell, ha ezzel fényképezel.A Jupiternek van még egy Zeiss másolata, Jupiter-6 (180/2.8), de valószínűleg egyiket sem fogod megkapni 30 ezer forint alatt (ha találsz egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz ára is van, meg nem manuális