Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Úgy is kipróbáltad, hogy két különböző irányba tekered a fókuszgyűrűt? Tehát egyszer a közelponttól indulsz el, aztán a végtelenből. Ezt megcsinálod 10-szer, felváltva. Ha minden esetben az jön ki, hogy frontos, de AF-fel meg jó az 1.8/50-es, akkor nem értem, hogy mi van. Ha viszont a tekerés irányától függően frontos, vagy back-es, akkor meg egyszerűen nem vagy elég gyors, vagy óvatos, és túltekered a gyűrűt expó előtt. Remélem, érthetően írtam le.

Szerk.: ja, ha jól értem, AF-fel is frontos az 1.8/50. Akkor egyszerűen csak kalibráltatni kellene a vázat. Ha tud a gép AF-korrekciót, akkor bódottá, ha nem, akkor szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő