Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
OpenCore-nál a FileVault-hoz nem kellenek a fentebb küldött efik, azok csak Clover-hoz kellenek. Viszont arra már nem nagyon emlékszem mit is kellett átbillenteni (ha egyáltalán kellett valamit) az OpenCore config.plist-ben, régen próbáltam OC alatt.
Azt nem tudom miért nem generálta le neked az OC tool az SMBIOS-t, nekem megtette az imént.
azért ajánlottam Broadcom kártyát mert azzal lesz real-Mac experience. Egy BT donglival és wifi nélkül nem lesz pl Airdrop-od sem, meg szerintem az egyéb dolgok sem működnek vele mint pl. Handoff/Sidecar.
Persze ha nincs más Apple eszközöd akkor ezt nem fogod érzékelni ez való igaz.
BT donglekat nem tudom én személy szerint ajánlani mert nekem sose működtek normálisan. Inkább kiadok egy natívért egyszer 5kt és aztán többet rá se kell nézzek.Kösz a findingot tho, akkor ezt be tudom dobni a támogatott listába mint only bluetooth dongle.
Bár ha már egyszer megcsináltad és működik Cloverrel akkor why bother with OpenCore?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- PC Game Pass
- LEGO klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Whisky topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tlac