Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
még a háttérkép is iPhone
hírszerkesztő
-
hegedus001
aktív tag
Annyira kíváncsi vagyok hogy a tervezéses folyamatban mikor került bele a kamera gomb. Mármint, kizárt, hogy hétfő óta találták ki és tevezték ők is bele. De akkor mikorra vezethető vissza a akamera gomb? Jön ilyenkor egy füles az egyik belsős embertől és akkor ők is ráteszik. Kísérteties a hasonlóság, szinte teljesen iphone koppintás.
Na nem baj én örülök ha lesz dedikált gomb a kamerának, ezer éve várom, hogy vissza jöjjön a telefonokra
-
-
aktív tag
válasz hegedus001 #2 üzenetére
„Annyira kíváncsi vagyok hogy a tervezéses folyamatban mikor került bele a kamera gomb. Mármint, kizárt, hogy hétfő óta találták ki és tevezték ők is bele. De akkor mikorra vezethető vissza a akamera gomb?”
Hónapok óta ismert információ, hogy az iPhone 16-tal érkezni fog az új gomb. Tehát nem hétfőn vált ismertté, előtte is számtalan szaklap közölt render képeket, dummy darabok képeit stb. -
helixP
nagyúr
Remélem a kamera gombnál is lecsorog majd mindenhova. Lehetne jót is koppintani végre az iPhone-ról.
-
addikt
Újra feltalálta az Apple a kamera gombot, de ez legalább értelmes és szerethető dolog.
Igaz a Sony eddig is előszeretettel alkalmazta.Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
joey04
titán
válasz hegedus001 #2 üzenetére
De tervezni meg gyártani nem hétfőn kezdték. Ez meg elég nekik. Viszont ezt a k*rva dinamikus szigetet miért másolja mindenki? Mondjuk legalább csak szoftveresen.
-
aktív tag
Azt másolják, amitől növekvő eladást remélnek. Jellemzően ilyenek az iPhone külső megjelenését utánzó elemek (kamerasziget, gombok, dinamikus sziget). Tény, hogy nem mindenki kedveli, de a vásárlók keresik az ilyen jellegű utánzatokat, ez talán ázsiai jellegzetesség… és ott sok telefon talál gazdára, tehát nem hagyható figyelmen kívül ez az utánzás, mint bevételt növelő eszköz.
Számomra speciel bejött a DI, tetszik, szívesen ki is használom, ellenben ha majd az érzékelők a megjelenítő alá fognak költözni (szerintem ez a közeljövő), akkor már nem fog hiányozni nekem sem onnan felülről. -
lolal
senior tag
Ez a középen főzőlapkamera a kínaiaknál nagyon elkattant. Mindenre ezt teszik.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen