- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Csabee. #4657 üzenetére
Mármint záró két rész, nem?
Sok kérdést kapsz, azt most megmondom!6. évadra szerintem még pont az "egészséges" mennyiségű kérdés marad hátra...
Azért szerencsére nem 1 év lesz az, hanem durván 6-7 hónap, de Augusztusban már szállingózni fognak a spoiler-ek. (amiket mondjuk nem ajánlok)
Én még tuti megnézem párszor, a jóból sosem elég...majd legközelebb csak angol nyelvel nézem végig, úgyis elég jó már rá a tudásom.
Más: 4 helyszín kivételével tényleg Hawaii-on forgatták az egészet! Irak, Nigéria, Korea, London, Berlin, Párizs, Sydney mindet! A hátteret gyakran számítógépesen csinálták meg, pl. a városokat, de annyira élethű, hogy fel se tűnt! Lenyűgöző ez az XXI. századi filmkészítés!
Ha egyszer lesz pénzem én is tuti elmegyek Hawaii-ra, és nem csak a seggemet fogom áztatni napi 24 órában, hanem ellátogatok sok helyszínre. Ha meg mégtöbb pénzem lesz ott is maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest