Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Nagyon gondolkoztam rajta hogy újra felrakom, de elég szopatós játék volt ahhoz inkább meg gondoljam magam, aki meg ezt szereti ott a dark souls.
Én beismerem majdhogy nem végig játszással vittem át hogy tudjam mikor hogy merre kell felvenni a tápcuccokat. Furcsa is volt abszolút nem szoktam így játszani de ide kellett. Arról nem beszélve hogy egy idő után nem is jól fejlesztettem a karakterem, és az újra elosztás után, miután már tudtam mi merre akkor kezdtem el igazán élvezni a játékot! Szerintem elég sokan jártak így.
Rengetegen az első bossnál feladták pedig az még ott elég könnyű is.(Dark soulshoz képest pláne)Majd ha nagyon nem lesz mivel játszani. és kedvem támad egy kis szopáshoz majd előveszem
-
_drk
addikt
Én strenght-essel kezdtem el. Pc-n toltam ott a védekezés a pajzsal nem működött a legjobban vagy én voltam balfasz nem tudom. Akkor lattam meg hogy agility meg faith kell! Ujra osztottam szinte mindet a faith-re. 2 boss után jött a portál benne a tűz botocska azzal vittem végig meg varazsolgattam!
A végére lett nagyon gyenge, ott már jó faithes cucc nem nagyon van! .
Viszont ott a str-es motyók mar jól néznek ki páncélok fegyverek! Irdatlan sebzéssel.Csak ügye itt is meg kell nézni neten hol vannak a jó cuccok. Ami negatív hogy Nélkülük biztos jó néhéz.
Ujra kezdeni nem Tom mi értelme lehet. Ugye atviszed és a meglevő karaktereddel kezded újra annyi hogy új varázslat kasztot kezdhetsz de az milyen brutális lehet a végére!
-
_drk
addikt
A rúnak csak később jonnek be! A flaskakat nem értem nektek miért tűnik el.
-
_drk
addikt
Qamar a fire sebzésű! Addig szépen sorban monk Staff, prejustice vagy mi. Mondom azt egy kis ági nevolessel es az alap kicsi utes ad az ellennel egy kis hátra lökést úgy abszolút nem tudnak megütni. Es a rá szaladás is hatásos. A vége felé volt már gyenge.
A varázslatok meg a brawlernél jók, van a rage sokkal erősebb gyorsabb vagy az minden nagy harcnal jo. A ram meg jó nagyot sebez. Az 4. Skill is jo csak közeli es be kell célozni.
Masik kérdésed ott én is megakadtam, pontosan nem emlékszem de van sok végig játszás neten, meg youtube video. Kísérgetni kell is ki ott katonákat És ott nagyon nagy területen ki kell irtani Mindenkit. Vmi ilyesmi rémlik.
-
_drk
addikt
Ahogy néztem a 2 kardos rouge-os kaszt néz ki legdurvábbnak.
A végére nagyon jól kombózik és durva fegyverei vannak. -
_drk
addikt
Én egy éve vittem át! Medium páncél, brawler varázslatok, és harci bot. Úgy lekombózod az ellent meg se tud mozdulni.
Simán végigvittem!
Volt egy bot amihez sok ági kellett, aztán volt egy bot amihez 27 intelligancia na az volt a nyerő. A varázslatok sebeztek mint a dög, mana volt bőven. Es ami a legjobban tetszett a legvégéről is könnyen vissza mentél a legelejére. Es vissza is kelett a jó cuccért. Rengeteg rejtett láda.
Át is viszem megint!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Miyoo Mini V4
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest