Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ez a Huawei Pura X, az első szélesvásznú kagylótelefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Megértelek, de annyit hadd fűzzek hozzá, hogy ehhez a játékhoz teljesen máshogy kell hozzá állni. Azt tudom mondani, amit nekem anno mondtak a Bloodborn-re. Ez egy teljesen más játékstílust kíván, mint bármelyik játékod eddig. Türelem és rengeteg idő kell ahhoz, hogy az ember megtanulja és kiismerje az ellenfeleit. Mindegyiknek megvan a mozgása, támadása, taktikája és gyenge pontja. Ha ezekre rájössz, onnantól simán tudsz haladni vele. Ne add fel, megéri a belefektette energiát. Van pl. a játék közepe felé egy ellenféltípus, egy batár nagy pajzsos akármi aki rádront és odab@sz a kardjával. Ezek engem minden esetben megöltek, mert ütni sehogy nem tudtam őket a pajzs miatt, és kb. 2 ütéssel levágott. Mindaddig, amíg rá nem jöttem hogy lehet parryzni a támadást és 1 ütéssel megölni.
Ami nekem pl. nagyon szimpatikus volt, és régen találkoztam már ilyennel, attól függetlenül hogy nem egy bonyolult dolog, az az volt ahogy a súly hatással van a karakteredre. Ill. hogy a "paladin" = cleric az elejétől kezdve egy nagy hústorony, aki lomhán mozog, lassan üt, viszont kb. egy tanknyi páncél van rajta. Ezzel szemben a rogue mozgékony, könnyed mozgású ugri-bugri karakter.
(#24) toturi
Socket.
A kovácsnál mikor belépsz a menübe, van 2 opció. Vagy a megtalált rúnákat "töröd fel" és kapsz belőle már használható rúnákat, vagy a meglévő rúnáidat rakod be a tárgyakba.
A rúna feltörésnél jobb oldalon jelennek meg a kapott rúnák. Ott ugye 4 hely van, azt viszont nem tudom, hogy ha a 4 hely tele van és tovább törsz még rúnát, akkor az automatikusan bekerül az inventory-ba, vagy a legutolsót "felülírja".
Felül tudsz váltani a rúna törés és rúna behelyezés között. Amikor belépsz a rúna behelyezés menübe, akkor csak azokat a tárgyakat dobja ki, amelyekbe van socket és tudsz tenni rúnát. Ill. onnan tudod, hogy egy tárgyba lehet-e rakni rúnát, hogy amikor az inventoryban rámész, akkor jobb oldalon ahol részletes leírást kapsz a tárgyról, van egy gyűrű ikon középtájon:(#31) Djuree
Nem lineáris...sőőőt. A vége felé már ping-pongozni fognak veled: A pontból elküldenek B pontba, elmész oda, bla-bla-bla, menj vissza A-ba, onnan C-be, majd vissza B-be...Térkép persze nincs, így kb. nevek alapján lehet csak kitalálni hogy hova is kell menni... Térkép nagyon hiányzik... :S
Egyébként én is pont ez miatt akadtam el a korábban említett helyen. Kb az elejére vissza kellett mennem és ott nyílt ki egy kapu ami egészen eddig zárva volt...furcsa. -
Kvelstadt
veterán
Ahogy érzed.
Én se vagyok profi astílusban de ürességet éreznék ha nem játszanék többet ilyen játékokkal.
Engem is megölt vagy 5x az első boss de az olyen játékba nem szégyen a hslál hsnem természetes része.
Az viszont nagyon igaz hogy ide türelem kell és tsnulni is kell rendesen.
Olyan nagyon türelmes meg én srm vagyok de makacs az igen. -
Djuree
félisten
Én is így voltam anno a DS-ekkel, az 1-et kétszer kezdtem el, kétszer hagytam abba fél óra után. Aztán mondom csak próbálkozok mert amúgy minden szempontból az én játékom, és a 2-őt csak sikerült kiplatináznom.
Igaz eleinte nagyon sok türelem kellett.
Itt is a titok a pajzs használata eleinte, meg az ellenfelek mozgásának kifigyelése, 3-4 fajta van max ahogy néztem, de van akinek csak 2 fajta. Pajzsot fel, közel mész, hagyod hogy megcsapja a pajzsot, ütsz rá egyet aztán hátra szaladás, megint pajzsot fel és ugyanez amig meghal. Kb. ennyi. Persze nem ilyen egyszerű a gyakorlatban. A sok halál természetes. Pajsz nélkül semmiképp ne próbálkozz kezdőként mert nem fog menni.
Menni fog az, eleinte lassú lesz a haladás persze, de bele lehet jönni, megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest