Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Megértelek, de annyit hadd fűzzek hozzá, hogy ehhez a játékhoz teljesen máshogy kell hozzá állni. Azt tudom mondani, amit nekem anno mondtak a Bloodborn-re. Ez egy teljesen más játékstílust kíván, mint bármelyik játékod eddig. Türelem és rengeteg idő kell ahhoz, hogy az ember megtanulja és kiismerje az ellenfeleit. Mindegyiknek megvan a mozgása, támadása, taktikája és gyenge pontja. Ha ezekre rájössz, onnantól simán tudsz haladni vele. Ne add fel, megéri a belefektette energiát. Van pl. a játék közepe felé egy ellenféltípus, egy batár nagy pajzsos akármi aki rádront és odab@sz a kardjával. Ezek engem minden esetben megöltek, mert ütni sehogy nem tudtam őket a pajzs miatt, és kb. 2 ütéssel levágott. Mindaddig, amíg rá nem jöttem hogy lehet parryzni a támadást és 1 ütéssel megölni.
Ami nekem pl. nagyon szimpatikus volt, és régen találkoztam már ilyennel, attól függetlenül hogy nem egy bonyolult dolog, az az volt ahogy a súly hatással van a karakteredre. Ill. hogy a "paladin" = cleric az elejétől kezdve egy nagy hústorony, aki lomhán mozog, lassan üt, viszont kb. egy tanknyi páncél van rajta. Ezzel szemben a rogue mozgékony, könnyed mozgású ugri-bugri karakter.
(#24) toturi
Socket.
A kovácsnál mikor belépsz a menübe, van 2 opció. Vagy a megtalált rúnákat "töröd fel" és kapsz belőle már használható rúnákat, vagy a meglévő rúnáidat rakod be a tárgyakba.
A rúna feltörésnél jobb oldalon jelennek meg a kapott rúnák. Ott ugye 4 hely van, azt viszont nem tudom, hogy ha a 4 hely tele van és tovább törsz még rúnát, akkor az automatikusan bekerül az inventory-ba, vagy a legutolsót "felülírja".
Felül tudsz váltani a rúna törés és rúna behelyezés között. Amikor belépsz a rúna behelyezés menübe, akkor csak azokat a tárgyakat dobja ki, amelyekbe van socket és tudsz tenni rúnát. Ill. onnan tudod, hogy egy tárgyba lehet-e rakni rúnát, hogy amikor az inventoryban rámész, akkor jobb oldalon ahol részletes leírást kapsz a tárgyról, van egy gyűrű ikon középtájon:(#31) Djuree
Nem lineáris...sőőőt. A vége felé már ping-pongozni fognak veled: A pontból elküldenek B pontba, elmész oda, bla-bla-bla, menj vissza A-ba, onnan C-be, majd vissza B-be...Térkép persze nincs, így kb. nevek alapján lehet csak kitalálni hogy hova is kell menni... Térkép nagyon hiányzik... :S
Egyébként én is pont ez miatt akadtam el a korábban említett helyen. Kb az elejére vissza kellett mennem és ott nyílt ki egy kapu ami egészen eddig zárva volt...furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest