Hirdetés
- iPhone topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
junior tag
Tudom és én nem csak képeket nézegettem meg szöveges tesztet hanem videókat amiben be is mutatják a low-med-high-epic szinteket fps-el.
Mondjuk az is vicces hogy low-med-high között fpsben kb jelentéktelen az eltérés miközben high és epic között baromi sok... Miközben low-és high között látsz is valami eltérést mégse igen nő az fps . Remek megoldások mondhatom
-
szarnyasdino
junior tag
Az nem kompromisszum és bútítás hogy valamit leveszel és nem látod a különbséget cserébe gyorsabb lesz a game. A butítás pont azért butitás hogy a csúcs grafika egyre ocsmányabb lesz... Jelen példámban ilyenről szó nincs.
De mindenki azt vesz amit szeretne.Én biztos nem adnék azért pénzt hogy elmondhassan nekem epicen 60fps a mafia mikor 60 ezerrel olcsóbb tudja highon is azt szemre ugyanolyan kinézetben. -
szarnyasdino
junior tag
A game iparban vicces amikor arról írnak az emberek, hogy "kevés" meg "nem bírja majd"
Ez így kontextús nélkül egy nagy nulla...mint a szerelmi légyótról beszélni miközben nőt csak a fali naptáron láttál.
Ki és mit nevez illetve tart kevésnek? 9060XT egy tökéletes kártya 1440P-ben IS... igaz ez sok helyen 30fps-t jelent csak.. De ha hogy friss címmel példálozzak teszem azt a Mafia Old Coutry-ban leveszed epicről highra kb 20 fps-t nyersz úgy hogy egy deka grafika butitás sem lehet észrevenni. Biztos engem neveltek félre még a 80-as években,de én biztos nem vennék azért jobb kártyát mert a mafia a 9060XT-n 1440p-ben epicen csak átlag kb 30 fps-t tud mikor tudom ha leszem highra akkor már 45-50+ akár (helyszíntől függően) Én azért egy ft-ot se adnák hogy el tudjam mondani nekem maxon megy ,mert az kb annyit jelent "buta vagy" és szóród az fps-eket totál feleslegesen.
Nem nekem kell hinni ,ott van neten a rengeteg video nem ad szinte semmit (ez nem csak a mafiára igaz) látványban az epic (vagy legyen bármi a max setting neve) az egyel kisebbhez képes cserébe olykor -20-30%-ot lazán veszítesz az fps-ből.
Szerintem ár érték arányban ha a fentebbi lejebbi VGA-kat összevetve nézem a 9060XT és az rtx 5070 az ami most best buy -
szarnyasdino
junior tag
Ez felhasználó függö ás game settings függő. Neten érdemes nézegetni a videokat most pl az új mafia kapcsán is végigzongorázzák low-medium-high-epic settingeket fps-t mutogatva. A lényeg low-medium-high között alig van pár fps változás majd highról epicre téve dirr -18fps miközben a látványban nagyítóval se látod az eltérést. Szóval ésszel használva a beállításokat jó sokáig elég lesz a 9060XT.
A 9070XT ~73%-al jobb kártya WQHD-ben ~84%-al drágább áron. -
szarnyasdino
junior tag
Hidd el azért ha tönkremegy valakinek a kártyája akkor nem mindegy hogy 720p lowon kell játszani vagy mondjuk 1080p mediumon.
Sok embernek elég az igp erő,mert rengeteg játékot visz az egyelőre régóta "csúcs" 780M is.(Asztali fronton) Nehezen hiszem el hogy olyan nehéz lenne nem csak laptopba meg mini pc-kbe belerakni a 890M-et hanem mondjuk asztali frontra is kihozni ahol akár még rátudsz adni + kakaót mert itt nem 30-40-50 wattos a proci ugye. De nem látom hogy ezt akarnák. Sem az amd sem az intel..pedig igény lenne rá bőven. -
szarnyasdino
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rettentő koherens a kártya