Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Én a 3060 Ti mellett maradnék, mert ismerem, nekem is az van. (Holnap jön a 9070, amire igazából nem is nagyon van szükségem, de ki tudja, mennyit fognak drágulni a kártyák.)
A 3060 Ti a mai napig jól használható fHD-n. Nekem le van véve Afterburnerben a TDP 60%-ra, és ilyen 120W alatti fogyasztást produkál Stalker 2 és Borderlands 4 alatt is. Persze mindkettő DLSS Quality, de pont ez az, ami miatt jó ez a kártya.
Persze a te döntesz, én csak leírtam a véleményem.
-
AxBattler
félisten
Pedig az sem rossz kártya... mondjuk 8GB után nem egy 8GB-os kártyára váltanék a helyedben.
Azt tudjuk már, hogy milyen PCIE csatlakozót fog kapni? x8, vagy x16?Nekem marad valszeg' a Reaper 16GB, sajnos a 8GB nagyon lekorlátoz a jövőre nézve... pedig nagyon szimpi ez a kicsi Pulse.
-
AxBattler
félisten
Azonosító alapján elvileg kapható, csak 30k HUF-al drágább a 244mm-es változatnál.
-
Vigneau
félisten
Rákérdeztem nemrég az ASUS support-ra, hogy mi a helyzet a DUAL-RX9060-8G elérhetőségével kapcsolatban.
A terméket csak és kizárólag előre épített PC részeként lehet csak megvásárolni, így ennek külön beszerzésére sajnos nem lesz lehetőség.
Tehát nem változott a helyzet még mostanra sem.
Igazán kár érte, mert az RTX 5050 és 5060 ellen, megfelelő árképzéssel lehetne tarolni. Amolyan "népkártyává" válhatna, mint anno volt az RX 6600...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest