Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
A game iparban vicces amikor arról írnak az emberek, hogy "kevés" meg "nem bírja majd"
Ez így kontextús nélkül egy nagy nulla...mint a szerelmi légyótról beszélni miközben nőt csak a fali naptáron láttál.
Ki és mit nevez illetve tart kevésnek? 9060XT egy tökéletes kártya 1440P-ben IS... igaz ez sok helyen 30fps-t jelent csak.. De ha hogy friss címmel példálozzak teszem azt a Mafia Old Coutry-ban leveszed epicről highra kb 20 fps-t nyersz úgy hogy egy deka grafika butitás sem lehet észrevenni. Biztos engem neveltek félre még a 80-as években,de én biztos nem vennék azért jobb kártyát mert a mafia a 9060XT-n 1440p-ben epicen csak átlag kb 30 fps-t tud mikor tudom ha leszem highra akkor már 45-50+ akár (helyszíntől függően) Én azért egy ft-ot se adnák hogy el tudjam mondani nekem maxon megy ,mert az kb annyit jelent "buta vagy" és szóród az fps-eket totál feleslegesen.
Nem nekem kell hinni ,ott van neten a rengeteg video nem ad szinte semmit (ez nem csak a mafiára igaz) látványban az epic (vagy legyen bármi a max setting neve) az egyel kisebbhez képes cserébe olykor -20-30%-ot lazán veszítesz az fps-ből.
Szerintem ár érték arányban ha a fentebbi lejebbi VGA-kat összevetve nézem a 9060XT és az rtx 5070 az ami most best buy -
Dilikutya
félisten
Valószínűleg 2 év múlva még kb ugyanazt nyújtja, mint manapság, esetleg 1-2 beállítást lejjebb kell venni. A 9070 mindenképpen tovább húzza, annyival többe is kerül.
Én ebből mondjuk nem csinálok akkora ügyet, mivel nem rohanok a boltba játékot venni teljes áron, meg előrendelve, elvagyok pár éves cuccokkal mindig, úgy olcsóbb. Drága hardver mellé nem veszek drága játékot is, érjék be az akciós vásárlásommal, meg azzal, hogy nem játszom végig warezban, hogy utána akciósan se kelljen megvenni.
-
Ha hosszabb távra tervezel triplaA-s címek mellett 1440p-s felbontáson, és a pénz nem akadály, akkor egyértelmű a 9070 XT választása a 9060 XT ellenében. Jelentős plusz van benne erőben, és elvileg az az ajánlott is a 1440p felbontáshoz (a 9060 XT ereje inkább csak FullHD-ig működik kompromisszummentesen).
-
Szerintem...
Ha 1080 Ti-t váltanál, akkor gondolom, a megcélzott felbontás FullHD környéki lenne, oda pedig bőven jó a 9060 XT is (még hosszabb távra is). A 9070 XT-t viszont én nem választanám. Egyrészt a sima 9070 is nagyon ott van teljesítményben (keveset gyengítettek az XT-n), ellenben árban nagyobb a különbség a 'nemXT' javára; másrészt ha mondjuk feljebb lépnél úgy 1440p magasságba monitor felbontásban, akkor oda is elég lenne (ott is hosszabb távra is). -
szarnyasdino
tag
Ez felhasználó függö ás game settings függő. Neten érdemes nézegetni a videokat most pl az új mafia kapcsán is végigzongorázzák low-medium-high-epic settingeket fps-t mutogatva. A lényeg low-medium-high között alig van pár fps változás majd highról epicre téve dirr -18fps miközben a látványban nagyítóval se látod az eltérést. Szóval ésszel használva a beállításokat jó sokáig elég lesz a 9060XT.
A 9070XT ~73%-al jobb kártya WQHD-ben ~84%-al drágább áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kés topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest