- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Na igen nálam is szempont a 8 GB VRAM-nál nagyobb memória és hát elöbb utobb befog figyelni a qhd felbontás. Ma már igen jó árakon lehet QHD gaming monitorokat venni 165-180 Hzes frissitéssel. Most nekem egy 24"-es 144 Hzes gaming monitor van. de egy erősebb grafikával belevágnék vélhetöen a QHD-ba. esetleg valami 27 hüvelykes is lehet... egy RX 9060 XT 16 GB jó válasutásnak tünne a következő 4-5 évre. Elöbb utobb egy gépcsere is be fog majd figyelni. és akkor tovább tudom vinni az új gépbe a PCI 5-ös grafikát.... azért összességében egy 400-500 ezer forintnál drágább gépre nincsen szükségem. AMúgy a rx 9060 Xt 16 GB beéri a 170 watt körüli csúcsfogyasztással. Az RTX 3060 is úgy 170 watt körül fogyaszt. így még tápot se kéne cserélni. Bár mostanában nem volt radeon kártyám az utobbi 6 évben NVIDIA volt. Elötte volt radeon de nem volt vele gondom igazán....
-
Robitrix
senior tag
az rx 9060 xt 16 gb hogy teljesit. láttam persze teszteket. éppen vacilálok egy olyan vételén. gyenge pillanataimban erősödik a vételi szándék hiszen egyszer élünk, majd áhhh egyenlőre még nem kell, mert el vagyok a rtx 3060 12 GB-tal is...
szóval ha felül kerekedik bennem a vételi szándék vélhetően egy olyat veszek.
Példul warzone-t játszom FHD-ban nagyobb mokolás nélkül van úgy átlag 105 fps. a videók alapján azonos beállítással egy RX 9060 XT 16 Gb tudna úgy 150-160 FPS. az igazság az, hogy semmi féle gyakorlati hátránya nincsen hogy 105 FPS vagy 160 FPS..... -
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parfüm topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Gigabyte Gtx 1070 8Gb
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ha felül kerekedik bennem a vételi szándék vélhetően egy olyat veszek.