- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Mondom hogy zenére jobb a coax, mit nem lehet megérteni abból amit írok?
Optikai jobb filmre!
Optikaibol is van olcsó, drága, coaxra is ugyanez vonatkozik.
Egy jo optikai kábel métere olyan 10 körül alakul!
Az én szerelt coax kábelem is ilyen árarányban van, tehát változatos lehet!
De vehetsz coax kábelt 50.000 ft/méterért is! -
Deluxe00
senior tag
A hangkártyám
Amúgy meg azért szól jobban coax-al mert ugye itt kijön az adat ugy ahogy azt a winamp mondjuk kiküldi, és a soundtouchban kerül feldolgozásra, ezért nem szed össze zajt a gépben...ellenben analógnál a x-fiben átdolgozásra kerül a cucc és kijön a HANG, rengeteg zajt összeszed a számitogépből.Ezért zajos lesz kissé, amit akkor veszel csak észre miután hallgattad coaxal is! -
Deluxe00
senior tag
Ha coaxban használná, lehet pénzkidobás lenne, dehogy analógban sokka jobb az Hétszáz
-
Deluxe00
senior tag
Önmagában attól, hogy 6 ch direct nem lesz térhatás....
6 ch directben egyedül akkor van térhatás, ha a hangkártya támogatja a Dolbyt vagy DTS, ilyen pl az enyém..X-fi..és valóban térhatás lesz...másik lehetöség a digitális kábel és akkor a külsö dekóder csinál térhatást -
Deluxe00
senior tag
-
Deluxe00
senior tag
Nem g500 topik amugy itt jegyzem meg...de ha már szóba jött...a frekikre visszatérve...
Creative szerint a 3 inches mid-driver 180 hztöl játszik ugy ahogy kell...z-5500 3 inches drivere se különbözhet tulságosan -
Deluxe00
senior tag
Olyan nincs, hogy vki egy minöségbeli ugrást nem vesz észre..
Amúgy meg én egy 12 nm-es szobába inkább venném akkor a Geniust!
Ennek a cuccnak olyan 30 nm kell, sztem..persze szól kisebb szobákban is, de ugy az igazi
Nekem is 30 nm szobám van, haveromnak z-680 van olyan 40 nm szobában és ott is érezni h kell neki annyi -
Deluxe00
senior tag
Nem kis szobában derülnek ki az eröviszonyok!
Amúgy meg nem a W-ot kell nézni elsösorban, hanem az érzékenységet! -
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #844 üzenetére
GRAT
Nagyon jo, csak tegyél alá jó cuccot...nekem pl x-fi van alatta...vágásal hallgatom analógban most...és iszonyat mennnyire elöjönnek az mp3ak Ócska minöségi faktorai
CD-vel viszont egy álom!! Szal csak menjen le a nappaliba -
Deluxe00
senior tag
110 hz-es vágás mellett találom meg a lelki nyugalmat ugy tünik
Ámen -
Deluxe00
senior tag
Bár itt tenném hozzá, hogy nem sok zeném van amiben lenne 30-40 hz-es mély sürün
Szal nem gáz -
Deluxe00
senior tag
A basszus mennyiségét a Soundtouch is adagolja, mivel direct 6-ban adja ki a legtöbb mélyt, aztá csökkenö sorrendben stereo 2x aztá stereo!
Engem csak az zavar, hogy ha beállítom azt a redirect-et olyan frekire amikor a satellitek tökéletesen hozzák amit tudnak, akkor felcsuszik az also határa a sub frekinek, és bár erös lehet attól a mély, de nem lesz olyan mély -
Deluxe00
senior tag
Akkor mit mondtok, mi az a vágás aminél a mély még lenyúl addig a frekvenciáig, amit a mélynyomo amugyis ki tudna adni magából?
-
Deluxe00
senior tag
2/3 mély redirection nélkül????? TE joisten
Nekem Redirection nélkül a 9 egyséböl 2 egység van használatban ami a subot illeti.
Az utolsó mondatod teljesen igaz, csak épp ezt magyaráztam, hogy lehet, hogy ez a sub erösebb mélyeket produkál mint mondjuk a nagyhangfalunk ami lemegy 40 hzig, de h az pontosabb, szebb az tuti...viszont ugyanez a helyzet a következö lépcsöfoknál, jó álló hangfal + sub jobb mint sub nélkül, de ez sem igaz minden esetre, mert egy jó, nagy házzal rendelkezö hangfal sub nélkül is tökéletes zenére, Filmre természetesen kell a Sub, még egy B&W 800D mellé is
Mind1 most azt probálom kisilabizálni, hogy jobb nekem redirection nélkül vagy vágással de 80-100 hz körül -
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #823 üzenetére
Jó nagyon ez kétségtelen.Mindössze sok függ attól, hogy ki min hallgatott odáig zenét!
Legyen alá jo hangkártyád, legalább audigy 2zs, de nem akkora tragédia ha x-fit hajtassz
Remélem tetszeni fog -
Deluxe00
senior tag
Félreértés....én szeretem a nagyon mély hangokat, csak én nem vok feláldozni amiatt a tiszta magasat és a közepet...
Apa cucca ha csak az állo frontokat nézzük 40 hzig megy le, de vmi iszonyat gyomorszaggató db-el csinálja azt, közben tökéletesen tiszta közép, hát a magasról nem beszélek ugye...külön dóm stb...ehhez sajnos hozzászoktam
Lehet itt mély hangokat hallani, csakhát közép meg a magas hangok akkor...na dehát itt kompromisszumot kell kötni
Azért szeretem nagyon a cuccot
De azért el tudnék viselni két B&W 705östTalán nyár elején.. DE ez off...sorry...
-
Deluxe00
senior tag
Ember...én nem mondtam, hogy ott a legjobb...
Olvass már :''Ebben a tartományban a legjobb nálam!''
Nálam, asszem ez a szó eléggé jól kifejezi a dolog szubjektív mivoltját!
Amúgy meg egy zene nem akkor szól a legszebben ha dübörög az egész...zene nem arról szól...a zene a 2.0-nál kezdödik.A filmnél...játéknál...mehet az iszonyat basszus..de akinek van akármennyi szépségigénye az tudja, hogy nem attól lesz jó egy szám mer dübürög...dinamika meg az, hogy egy mélynyomó elnyomja a hangsugárzót, két külön dolog.
Ezek a satelitek 140-150 hz alatt gyakorlatilag ''használhatatlanok''
Szó sincs tehát egyéni szoc problémáról, mindösszesen annyiról van szó, hogy tisztában kell lenni azzal, hogyan kell zenét hallgatni.És amikor zenére gondolok, akkor zenére tehát nem ilyen techno butaságokra, mert az ugyanugy szol mindenen...ezen mondjuk picit erösebben, de ahhoz nem kell jó hangtechnika.. -
Deluxe00
senior tag
Nem értem mi bajod ezzel a 150 hz-el....Lehet az én fülem nem egyezik meg a többi emberével, de teljesen más a hangszín ha kikapcsolt bass redirection van, vagy ha bekapcsolt és 150 hz-es vágás!Tök más minden...
Kikapcsolt bass redirectionnel amúgy még, ezt hozzáteszem, rászabadulnak ugye a mély hangok a szegény kis satellitekre, és ez onnan is látszik meg, hogy ha bekapcsolom a 24-bit Cryst-et akkor ugye nö a db a mélyekre a hatás mellékhatásaként, és erös mélynél elkezd torzítani.Igy hogy 150 hz feletti hangok mennek ki a sat-ra a 24 bit cryst alkalmazható anélkül, hogy torzítani bármelyik része is a rendszernek.
Ez asszem lényeges különbség!
Persze, hogy nem rossz..csak megfelelő cucc kell alá! X-fi stb...
Azt még offként hadd mondjam el aztán befejeztem, hogy igen is az ár nagyon fontos hangtechnikában.Az esetek 85 %-ban az a jobb ami drágább...Tökéletes ellenpéldaként hozhatók fel a Bang&Olufsen hangfalak!
Egy 100.000-es állo hangfal és egy 200.000 ft-os állo hangfal között is lényeges különbség van...És ugyebár nem egy állo hangfalat lehet venni Millió ftért is.Nem azt akarom ezzel mondani, hogy ár/érték arány nincs audioban, de, hogy irgalmatlan különbségek lépnek fel, ahogy kúszik az ember felfelé az árlétrán az is HOLT-BIZTOS! -
Deluxe00
senior tag
Ebben a tartományban a legjobb nálam!
Olyannnyira érdekesek, hogy egyetlen hátsó bookshelf hangfal a rendszerben többe kerül mint a z-5500 önmagában!Tehát hidd el, én már hallottam szép hangot, tudok mihez viszonyítani.Lehet, sőt biztos, hogy nem értetted meg, de nem azt mondtam hogy olyan a hangja mint egy komoly hangfalé, mert ilyen hangfalak soha nem fogják megközeliteni azt a hangot amit egy hi-fi tud adni!Én azt irtam, hogy ahhoz igazítottam, úgy, hogy leginkább hasonlitson rá a hangja!Nekem helyben van mind a kettö lehetöség hidd el, tudom miröl beszélek!
Amikor 1-2 napig azokat nem is hallgatom, csak ezt, mindig olyan elégedett vok, aztán mikor hallgatok azon fél oráig zenét, visszatérek a szobámba, hirtelen már nem vok olyan elégedettSzal erről ennyit..Ezekkel a hangfalakkal jól el lehet szórakozni, bohóckodni, de aki komoly hangot akar hallani az fél millió alatt nem kezd neki rendszert építeni
-
-
Deluxe00
senior tag
Azt ajánlom mindenkinek aki x-fivel használja, hogy analóg modban bass redirection be 150 hz-re fel és a soundtouchbe pedig 2/3 basszust állitson be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEFOSTOK mennnnyivel jobb, most h a mély hangokat nem küldi ki a satelitre..azokkal nem kell szenvednie és iszonyat mit javult a hangkép
Stereo 2x használva
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Megoldva
-
Deluxe00
senior tag
Azt mondja meg nekem még vki...audio console-ban beállitom h external decoder...coax kábel...elinditom dolby digitalban a filmet, és nem vágja...Ez mitöl van?
-
Deluxe00
senior tag
Apropó nem gáz, ha néha lekapom a grilleket és akkor rászáll némi por...mondjuk amugyis nyilván száll bele a réseken por, de az végülis nem befolyásol semmit, vagy?
-
Deluxe00
senior tag
Na hát, X-Fivel analógon is nagyon jól szól, de azért coaxon 96 khzen a legjobb ahogy én észrevettem
-
Deluxe00
senior tag
Most hogy számokban a részleteket fél percenként visszahallgatom mind a kettö módon, azt vettem észre h analógban hangyafaxnyival több Db van jelen
De most este 10-kor nem zargatom hangos próbával a szüleimet, majd holnap kiprobálom, hogy ha feltekerem a hangerőt melyik adja a jobb hangot mert analóggal már nem hallgattam 3 napja nem emlékszem annnyira
-
Deluxe00
senior tag
Na kezd megmutatkozni a foga fehérje....tegnap coaxal audio cd 50 % hangerön
Relativ nagy szobám van, de a hangomat nem hallottam, és tökéletesen tiszta volt a hang, és földrengetö!
Viszont igy X-fivel, ezzel a csucsminöségü coax kábellel kijönnek a gyenge felvételek hibái, föleg 128, 192 kbps mp3-aknál nagyon hallani h utközben elvesztettek jelentös mennyiségü adatot
Cd-vel meg Dvd-vel perfekt -
Deluxe00
senior tag
Lehet, hogy analógra lett kihegyezve, de jobban szól coaxszal ebben biztos vok, most fél óra tesztelés után
-
Deluxe00
senior tag
ÁÁ ezt nem hiszitek el teszem hozzá én sem
Soundtouchnál minden ok...rámegy ugye teljesen kinn van a coax input..DE...Akkora a dugó, hogy az X-FI elölapi paneljére már kb 0,5 mm miatt nem tom rátolni
Meg kell faragnom azt a qrva panelt...azt még nem tom, hogy álljak neki, de az out körül mindenhol 1 mm-t kell szélesitenem...röhej
Ti mivel csinálnátok? -
Deluxe00
senior tag
Azt nem hiszem el, hogy az RCA dugo miatt nem fér rendesen bele a Platinum coax outputjába
Olyan nincs..mármint a dugo nagysága miatt létezik h nemtom rátolni? -
Deluxe00
senior tag
Megvan a coax kábel, összedugva, z-5500 soundtoudch - X-Fi platinum elülsö panelje s/pdif out, inputnak kiválasztom h coax és nincs hang
Mi történt?
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Ő, és én is, úgy gondolta, hogy amikor kölcsön adod a cuccodat másoknak, akkor sajnos erre gondolni kell, mivel rengeteg olyan ember van aki ész nélkül, meglátja feltekerné maxra meg össze vissza állítana mindent...Nem az övé...stb..gondolja biztos fasza dolog!
Én ilyen okokból nem szoktam túl sok mindent kölcsön adni.És azt hiszem az elővigyázatosság nem egyenlő esetemben irigységgel -
Deluxe00
senior tag
Akinek megvan Tina Turner Live in Amsterdam Koncert DVD az Proud Mary-t DTS-ben hallgassa meg
-
Deluxe00
senior tag
Na, ma dobtam neki egy jo minöségü anyagot elöször...Shania Twain live in Chicago...még mindig analóg...hát igen...azért tud a cucc
Jó minöségnél kijön a tudás..128 meg ilyen mp3-akkal az a baj h ezzel a hangkártyával(x-fi platinum) nagyon kijönnek a hibák...viszont ezzel a dvd koncerttel most azért mutatott magábol!Csak már lenne meg a coax kábelem -
Deluxe00
senior tag
Amúgy ez az analóg kábel ránézésre olyan 1.000 ft értéket képvisel MAX!
Nem tom nektek feltünt, hogy grill nélkül jobban szólnak a satelitek? Vagy csak nekem érzékeny a fülem ennyire?
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Analóg egyelöre...csütörtök este megjön a custom-made coax kábelem!
Közben összehasonlitottam Apa Házimozi rendszerével, ami valóban házimozi, tehát minden eleme azt a célt szolgálja, amit kell...ráadásul meglehetösen komoly
Hát azért igen....erre mondják, hogy ég és föld...mondjuk javulást várok a coax kábel érkezésével mert az egy elég komoly kábel...ráaádsul ez az analógkábel nálam nagyon sok zajt összeszed, nagyon nagy a fehérzaj is...
Csütörtök este beszámoló, én jelentös javulást várok... -
Deluxe00
senior tag
Na gyerekek átugrottam 4 generációt és X-Fi Platinummal hajtom a cuccot!
NEM IGAZMintha nem is ugyanazok a hangfalaim lennének
-
Deluxe00
senior tag
De amugy ez a pukkanás nem okoz kárt a hangfalakban ugye?
-
Deluxe00
senior tag
Jó lényegtelen...inkább várok holnap estig
-
Deluxe00
senior tag
Megoldva, viszont a mélynyomó gyakorlatilag nincs müködésben....ez mitöl lehet..?
Lehet nem is ebbe a topicba kéne irnom de azért vki segithet
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Mivel az x-Fi Platinumot holnap este kapom csak meg ezért még a régi Sound Blaster Live Digitalt használom...na most feltettem a Kx drivert de a front hangfalak nem szólnak csak a hátso hangfalak, ez mitöl lehet?
-
Deluxe00
senior tag
-
Deluxe00
senior tag
iPoddal probáltam azzal amúgy nem szól rosszul csak ilyen viszonylatban már az iPod csak lapos uncsi hangot tud adni, Ps2-vel optikai kábellel durvi
X-Fi Platinumom pedig napokon belül érkezik(attól függöen h Apa mikor szedi fel boltbú)
Akkor majd tudok részletes beszámolót adni. -
Deluxe00
senior tag
http://www.trellis.at/?a=76328
Ilyen kábel jó lenne? -
Deluxe00
senior tag
-
Deluxe00
senior tag
Akkor ott vmi gubanc lehetett sztem, mert nekem ősrégi 5.1 creative-om van és 2.1-ben nagyon jól szól iPoddal.Haveromnak z-680 van és a creative 5.1-emmel össze sem hasonlithato...z-680nál meg zenében jobb a z-5500.
Meg én néztem teszteket amikben iPoddal kipróbálták csak jót irtak rola
Holnap irok milyen iPoddal is. -
Deluxe00
senior tag
Elvileg holnap jön meg ugye a cucc...azt szeretném még megkérdezni mert erre vonatkozóan nem találtam választ sehol, hogyha iPodot kötök rá a cuccra ahhoz kell dokkoló vagy egy stereo kábellel egyszerüen összekötöm a Soundtouch megfelelö inputjával(ami asszem az oldalán található)
Fontos mer akko be kö szereznem olyant -
Deluxe00
senior tag
Nézz meg tesztet amiben audigy 2zs-t és x-fi-t hasonlitanak össze.
Zenei részt nézd meg, ne a filmeket, meg játékokat.
Azt irják klasszikus zenénél összehasonlithatatlan, ami azért már vmit sejtet, és a többiben is van eltérés.Nem tom sajnos az oldalt ahol láttam ezt a comparisont, de ha rákeresel x-fi review-ra sztem kidobja vmelyiknél.
Pedig ''csak'' z-680-al teszteltek -
Deluxe00
senior tag
Na megrendeltem Bécsből a hangfalat..szal 3 nap és már a szobámban kelti a zajt
-
Deluxe00
senior tag
válasz
#72042496 #700 üzenetére
Igen de nem találok olyat sehol!!Igaz holnap megyek Media Marktba!
Amúgy elolvastam user review-okat és nem véletlen kerül ennyibe.Állitolag egyeseknek olyan lett mintha kicserélték volna a hangfalukat
De amúgy ennek beszerzésének esélye egyenlő a 0-val.De amugy kiadnék rá annyit.De ilyet csak akkor tudnék szerezni ha fater menne Londonba...mivel nemrég volt, most egy ideig nem megy...tehát felejtős, de késöbb ha megy azért ráállok az ügyre.De egy 4-5 méteres coax kábel is bőven jó lenne, csak találjak holnap Media M-ben -
Deluxe00
senior tag
http://www.monstercable.com/productPage.asp?pin=912
Viccen kivül van e vmi fikarcnyi esély is arra hogy ilyenből a 4 méteres változatot be lehessen szerezni ebben a rohadt országban??Erre nem sajnálnám a pénzt csak ebben a rohadt országban semmit nem lehet kapni
Dealer Locator-nál magyar-t nem ad meg de vmi Pesti audio guru boltban szerintetek lehetne ilyet rendelni??? -
Deluxe00
senior tag
4,5 méter kábel kell most lemértem méröszalaggal
Akkor tehát egy 5 méteres kábelre van szükségem.
Jó ez amit bemásoltam ide 5 méteresben?Vagy milyen megoldás lehet még 5 méter esetében?Két héten belül má itt lesz a cucc -
Deluxe00
senior tag
Optikai kábelből milyen hosszút lehet venni és mennyiért?A fentebb leírt 6-7 méter az még mindig adott
-
Deluxe00
senior tag
Tehát akkor mind1, hogy miben használom értem
Annyi kérdésem lenne még csak h a direkt kábelek amik a hangkártyábol mennek a soundtouch-ba milyen hosszuak?ugyanis ha ezek hosszusága kisebb mint 6-7 méter akkor kellen optikális kábel vagy coax tök mind1... -
Deluxe00
senior tag
Coax a nyerő zenére nem?Vagy optikai?
Mert itt ahol lakom most nyilt meg egy nagy bolt(nevet most nem mondok) ahol tuti can coax meg ilyen kábelek és akkor tuti, hogy digitalba lenne összekötve, csak kérdés melyiknek mi az elönye
Kösz -
Deluxe00
senior tag
Na eldőlt
X-Fi Platinum(esetleg FPS) hangkarival karöltve fogok rendelni (AUT-ból) Z-5500-at két héten belül mire talán már elérhető a hangkártya.
Már csak az a kérdés megválaszolatlan számomra, hogy honnan bizonyosodhatok meg, hogy a hangfal az a verzioju aminél már csiptetős rendszeren alapszik a hangvezetés a hangfalak felé? -
Deluxe00
senior tag
[link]
[link]
Lécci vki magyarázza meg h a connection-ök miért különböznek egyik, másik helyen?
Nem értem
Az elsö helyen ilyen pre-tinned kábeleket kötöttek be, két véggel mindegyik helyre, a második képen ugye egyértelmü a dolog, de hogyhogy ugyanaz a modell és két fajta csatlakozás.
Vki magyarázzon plz -
Deluxe00
senior tag
Közben rájöttem h amire én gondoltam az az X-Fi Platinum, tehát akkor elöre tudok mindent dugdosni nem??Mert 5,25-ben tom használni.Jó köszi a segitségeket Thom!!
-
Deluxe00
senior tag
-
Deluxe00
senior tag
Előre elnézést kérek mindenkitől csak szeretnék tisztán látni-elolvastam a topic nagyon nagy hányadát-.
A következö párositás esetén X-Fi Extrememusic+Z-5500 hogy müködik a dolog ha coax kapcsolatot akarok létesiteni?
Először is az 5 hangfalat bedugom a mélynyomóba.Utána hangkártyára mono jack abba RCA átalakitó abba koax kábel ami megy a kontroll panelbe?? és akkor h jut vissza a jel a mélynyomoba??Ez az utolso lépés nem tiszta nekem, vki ezt a leirt elméletet javitsa ki legyen szives.Télleg választ várok köszi.Jó lenne ha vki leirná az egészet, mert kb ugyanannyi energiába telik mintha csak elolvassa és beirja h olvass vissza, vagy nézz meg más topicokat(megnéztem számomra nem derült ki világosan) -
Deluxe00
senior tag
Eldöntöttem h kell nekem egy olyan hangrendszer ami jól szól, jo lesz számitogépen, iPodon tárolt hanganyag lejátszására.Emellett döntöttem mert ez még hát nem is olyan drága.De ugyis mondhatnám h ár/teljesitmény-ben nagyon jo.Legalábbis haveromnak z-680 van annál meg állitólag sokkal jobb.Rossz nem lehet.Kérdésem h ti h kötitek gépre min keresztül, vagy h a legjobb, pc-s hangfallal komolyabban nem foglalkoztak, most Creative 5.1-em van de, szörnyü amikor Apám rendes hangfalai után leülök hallgatni, elmegy a kedvem, legalább olyan legyen ami vmennyire hasonlit arra.Jó mondjuk olyan nyilván nem lesz, emiatt ne világositsatok fel
Szal kérdés adott, várom a válaszokat
-
Deluxe00
senior tag
válasz
boceeboy #478 üzenetére
A legjobb PC-s hangcucc a Klipsch Promedia Ultra 5.1-es ezt csak hozzáteszem
Mindenki által a legjobbnak tartott mélynyomoja van, és nem a teljesitményre vonatkozik kizárolag hanem a minöségre!Meg a szatelitek is!
De attól függetlenül a z-5500 mindenképp a második, kétségtelen, és nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest