Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
momomate
csendes tag
-
momomate
csendes tag
értem. nézegettem hdmi-s 5.1 kompozit jelre átalakítót de az ára megüti a csillagos eget.. mind1 jó ez így, max ha dvd-zek átkötöm arra addig. de ahhoz megint kábelt kell vennem
tényleg és a HD Media Playerekről tudtok valamit? mert szeretnék venni de még olyannal nem találkoztam, amelyikbe lenne 5.1 kimenet. egyébként a basszus probléma megoldódott. nem jól voltak elhelyezve a rear hangszórok. kijjebb lettek téve, fel a falra és máris szebben szólnak, nem dübörög ennyire a mély 
-
momomate
csendes tag
köszi! meg szerintem a basszus-os témában az is közrejátszik, hogy 2 hangszóró a tv mellett van kb derék magasságban a másik 2 pedig majdnem a fal sarkán vele szemben, illetve jóval kijjeb
majd feljebb teszem és úgy is megnézem. illeve az 5.1-es hangzást hogy tusom teljes mértékben kihasználni? jelen pillanatban jack-kel van rákötve a tv-re. -
momomate
csendes tag
sziasztok! ma vettem én is egy ilyen jószágot, nagyon meg vagyok vele elégedve, igényes, szép hangzás, mélyláda szépen dübörög, talán kicsit túlságosan is. laptopnál próbáltam, szépen szólt, kicsit sok basszussal(persze a láda hátulján nem volt feltekerve, minimumon volt). rákötöttem lcd tv-re jack-el és nagyon sok bent a basszus, nagyon dübörög, és eléggé zavaró, mintha kevés lenne a magas, de az lcd tv audió beállításoknál a mély 30-on van(100-as skála) a magas pedig 70-en de még mindig nagyon dübörög. hogy tudnám megoldani hogy ne dübörögjön ennyire? lg lh4000 lcd-m van. esetleg jack-en kívül van rá más mód h rákössem az lcd-re az 5.1-es hangzást kihasználva? észrevettem azt is hogy ha tv műsort nézek akkor fele olyan hangos mint amikor közvetlen tv-ről pendriveon keresztül hallgatom a zenét. van rá valami megoldás? a segítséget előre is köszönöm!
üdv. Máté
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Iphone XR világoskék szinben
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Retro Pine BAV693A3PS Socket 370 alaplap, + Pentium III 750 MHz CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De szerintem a természetes hangzásnál nincs jobb, ízlések és pofonok.
tényleg és a HD Media Playerekről tudtok valamit? mert szeretnék venni de még olyannal nem találkoztam, amelyikbe lenne 5.1 kimenet. egyébként a basszus probléma megoldódott. nem jól voltak elhelyezve a rear hangszórok. kijjebb lettek téve, fel a falra és máris szebben szólnak, nem dübörög ennyire a mély