- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Javaslom tüzetesen olvasd át ezt a topikot, mielőtt nekiugrasz a particionálásnak:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=64219&arc=f[/L]
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Debian erejét én se bitorlom sajna, csak a Slacket hackelgetem :) Debian-t tettem fel Woody-t de minden olyan régi volt benne, hogy inkább nem szórakoztam, mindent kellett volna már frissíteni, hogy okés legyen, inkább Slack10 :) De ha lenne arra netem, esküszöm, nekiszöknék Gentoo-nak.
-
Flashy
veterán
ha meg spéci hardvered van, mindegyiknél megakadhatsz. sőt, már annál is ha az egered COM4-en van :D (ez a mai fiatalokat már nemnagyon fenyegeti) Suse ezzel szivatott mikor megnéztem hogy milyen egy mai nyállinux, hogy menüből csak com1 com2-t lehetett választani. oké, átírtam konfigban, de a menüs nyálas cucc mindig visszaírta...
-
eddie303
őstag
Javasolnám kezdetnek az UHU/Mandrake/SuSE/Fedora disztrókat. Ha TV-Tunered van, akkor inkább a középsõ kettõ, UHU-ban kézzel kell beállítani. Szerintem adj egy Defrag-ot a gépnek egy éjjelre, utána átméretezheted akármivel, hamar.
-
mormota
senior tag
nézegetem ezt a suse 9.1-et
szerintetek nekem, mint kezdő jó lesz? -
mormota
senior tag
sorry ha már van valahol ilyen.
már egy ideje kacérkodk a gondolattal, hogy teszek fel linuxot, habár nemsokat konyitok hozzá, ezért valami uhu féleségre gondoltam.
van egy 120-as winyóm, amire szeretném felrakni, igenám, de egy partició van csak rajta, és az adatokat nem szeretném elveszteni róla
kérdés: tud olyat csinálni a linux telepitő, hogy az ott levő adatokat békénhagyja, és emellett csinál magának particiót?
előre is köszönöm, és bocsi, ha lamer vagyok. linuxhoz nem értek
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest