- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Sultan
tag
Valaki segíthetne!
Eldöntöttem hogy a Mandrake-et töltöm le DE nemtudom hogy itt melyik iso kell nekem???
[L]http://www.mandrakesoft.com/products/10[/L] én itt a ''középsőt néztem ki''
Az ftp serveren meg nemtudom hogy melyik az!!
[L]ftp://spirit.profinet.sk/[/L]
Segítsetek!! Hogy lehet azt megcsinálni hogy a windows és a linux op. rendszer közűl választhatok iduláskor??
[Szerkesztve] -
Sultan
tag
Van egy 120 GB-os vinyom amit két 60 GB-osra ''bontottam'' (NTFS mind kettő) a ''C'' windows Xp csücsül a ''D'' -re mentegetek.
Kérdés 1: Ha a ''D''-ből készítek 2 30 GB-osat és az eggyik 30 GB-osra linuxot teszek fől akkor mi történik a windowsal?? Az lenne a legjobb ha a gép bootolás után megkérdezné hogy melyik oprendszert válaszom.
Kérdés 2: Milyen Linuxot?? Nekem olyan kellene ami grafikus felülettel indúl el! Nem vagyok otthon annyira a linuxban ezért szeretnék vele jobban megismerkedni. Ezért nem valamilyen ''butitott'' linux kellene, hanem mondjuk ami ''mindenre jó'', de nem kell valamilyen bonyolúlt nehéz. Tehát valamilyen haladó, közép szintű linux kellene nekem. (Ha van ilyen)
Előre is köszönök minden segítséget!
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest