Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • badxgirl

    aktív tag

    Sziasztok.

    Kezdésnek kíváncsi lennék a véleményetekre.
    Most újítottam be magamnak egy blacket vaterán, használtan, de totál karcmentes állapotban, gyári független, van hozzá doboza, papírjai, töltő/adatkábel, headset ami még fel sem volt bontva, 1 db kijelzőfólia, és az eleve rajta lévő hátlap mellé még 2, egy fekete, ugyanolyan mint ami rajta van, lg logo és minden egyezik, valamint egy piros, ezen nincsen semmi logó vagy egyéb....
    Így fizettem az egészért 45 ezret, de ez az 1000 ft-os futárköltséget is tartalmazza, így végülis 44-be jön a teló. Ennyiért megérte?

    Ma fogja hozni a futár, és sok teszt meg hozzászólás elolvasása után izgatottan várom hogy a kezem közé kapjam, és kiderüljön, azt a minőséget, tudást hozza-e amire számítok....

    Egyébként xperia mini pro-ról váltok, aminek a sebességével teljes mértékig meg voltam elégedve minden téren, néha ugyan elcsíptem itt-ott 1-1 akadást, illetve böngészéskor azért nem volt nehéz döcögősre dolgoztatni a kis masinát, de nem zavart sosem. Szerintetek ezt a tempót a black is tudja diktálni, vagy még jobbat is? Esetleg lassabb? Kinek van tapasztalata a két telefon összehasonlítását illetően?

    Valamint a rendszer érdekelne még. Gyári rendszerrel érkezik, hogy hanyassal nem tudom, de szeretném majd hivatalos úton, lg honlapján leírtak szerint megkaparintani rá a legújabb szoftot, amit a gép felajánl. Ez mennyire kezelhető és stabil? Illetve olvastam itt olyanokat aláírásokban, hogy "lg ui 3.0" vagy ilyesmi, ez pontosan mi? Gyanítom és remélem nem tévedek, hogy az lg által készített kezelőfelület esetleg? És ez eleve a legújabb elérhető hivatalos rendszerben is benne van, vagy ott még korábbi verzió van és külön kell frissíteni?

    Bocs a sok irományért, és az idétlennek tűnő kérdésekért, de annyira megörültem mikor idetaláltam, és megláttam mennyi szaki van itt, mondom "nah, itt biztosan minden hülyeségemre tudják majd a választ" :)

    Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák