Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
A következ őesett meg velem: fent van a 2.7.1.0-ás twrp, onnan rakta mfel a DM4.0-ás romot. Belaktam a telót, aminek a része a céges Exchange levelezés beállítása. Az Exch policy részeként le lett titkosítva a teló. Ezek után akartam twrp-be bootolni, és jelszót kért. Ugyan át lehetett ugrani, de félek, hogy a titkosítás miatt nem fér hozzá többé bizonyos file-okhoz. Megpróbáltam azt a jelszót megadni, amit a titkosításhoz megadtam, de nem fogadta el.
Ötlet? MErt így elég gyanús, hogy a twrp nem tud működni...
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő