Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Fritz Teufel #59 üzenetére
Sztem az 56-os hsz-ben elég normálisan és érthetően leírtam mit gondolok, fogalmam sincs abból mi ment át, hogy csapódott le nálad.
Egy mobilos kamera hír alatt meg nem blaszfémia emlegetni az apple-t. -
Szabi®
addikt
válasz
Fritz Teufel #57 üzenetére
-
Szabi®
addikt
válasz
Fritz Teufel #55 üzenetére
A hajlított kijelzővel elkészültek, csak tovább kellene látni a " - a többiek csak sz@rt csinálnak, csak az apple a profi" lózungon, ami annyiszor előfordul itt a fórumon.
És nem, nem kellene évente hányni kifelé a telefonokat szinte nulla fejlődéssel, úgy gondolom az apple nyugodtan megtehetné hogy azt mondja, oké, most csak két év múlva adunk ki telefont, hogy egy króm kereten kívül kapjatok mást is . . .
Az meg elég szalmabáb* érv, hogy " - de hát a többiek se".
Az órák is eljutottak arra a szintre, hogy az ltpo kijelzőnél megállt a tudomány, a 4-5 óta erős fingreszelés zajlik csak. Nekem egyébként mindegy hogy látjátok, vagy hogy nem értetek egyet, én végtelenül ráuntam az apple termékeire, nagyon sótlan lett az egész, és nem látom hogy mozdulni is akarnának valamerre, de végeredményében a konklúzió meg az, hogy miért is tennék ? A készülékeiket bármi innováció nélkül is megveszik, akik ráragadtak arra a rendszerre, azoknak már kb mindegy mit ad ki, megveszik. Tehát az apple még így is jól csinálja, hogy "nem csinálja." A mainstream eladja, egy Anoniminc a legrosszabban sikerült kiadásokról is szuperlatívuszokban beszélt, ez sok emberhez eljut, és vásárlásra sarkal. Az apple a mobil ipar "Ubisoft-ja", amit nagyon sajnálnak azok, akik régen az innovációk miatt beleszerettek a termékeikbe.A szentkuti11 által írt mobilarénás teszt már az Xs idejében mindent elmondott, mára teljesség igénye nélkül is aktualitását élvezi.
-
Fritz Teufel
addikt
Ahhoz, hogy valami "ütőssel" elő lehessen állni, manapság évekre van szükség. Igazából nem is emlékszem, mikor jött ki valamelyik gyártó valami "ütőssel". Sokkal nehezebb fejleszteni mint a kétezres években. Akkor a miniatürizálással könnyen lehetett "ütőset" készíteni. Jelenleg a műszaki lehetőségek határait kell hozzá feszegetni ami nagyon sok alapkutatást és innovációt igényel.
A hajlítható akkor lesz "ütős", ha elkészülnek vele. -
Szabi®
addikt
válasz
Dare2Live #53 üzenetére
Te tulképp azt írtad le amit én, annyi különbséggel, hogy kronológiailag nálad a 13-tól már fejlődés van. Valamennyi biztosan van, csak amíg az apple piszmog olyan dolgokkal hogy mindig picit nagyobb cpu, mindig picit jobb kamera, addig mások már a negyedik generációs hajlított kijelzőt reszelik. Lelassult az apple a többiekhez képest, vérszegény lett, és uncsi. Kamerában is fejlődik, de abban sem átütő, a cnet-es cikkből meg találsz ezret, ennyi légy nem téved. Amikor már az ország legvérgözösebb fanatikusai, mint a h.andrás közli hogy egyik pro-ról a másikra nem érdemes váltani, ott akkor valami van . . .
Az apple már csak ismétli önmagátés nincsenek egyáltalán nekifeszülve hogy valami ütőset adjanak ki. Igazából nincs olyan tulajdonságuk mára, amiben kiemelkedőek, vagy verik a mezőnyt. Most az hogy a Pro maxokban van akkora fejlődés évről évre, az is annak köszönhető, hogy ő nagyon lassan csepegtet mindent.
Sztem nem 4 telefont kéne évente kiadni, meg 6 órát, hanem két normális telefont, ami üt, és kiemelkedik az unalomból. Én egyébként Fold4-re váltottam, még ez sem szégyenkezik kamerában, de technológiailag egy csoda. Az iphonera az 5s idejében mondta ezt az ember, meg talán az OLED X/XS esetében, az volt ott egy akkora fejlődés, hogy mindent tartalmazott. Nem azt mondom hogy váltás meg a világot, de ne egy dizájnolással, meg picit jobb kamerával, picit jobb procival szúrják ki a piac szemét, ez kevés. Egyébként pont a 11 Pro egyik híre alatt linkelgettük a tesztet a 12 pro-val szemben, hát nem a 12 pro nyert sok összehasonlításban. Ez azért több, mint lesújtó :
És akkor jönnek a vérpisitkék hogy "- mit dumálsz, ez nem is igaz", de igaz csak venni kell a fáradtságot és utána kell nézni. -
Dare2Live
félisten
Arról az ámokfutásról beszélek amit csinálsz.
"Hozhatod a szenzor méreteket, ha az a valóságban ahogy írtam is csak "nüansznyi" eltérést mutat."
A 12pro kamera szenzora 1/2.55ös volt. mm2ben 23.9mm2
A 14pro kamera szenzora 1/1.28ra nött. mm2ben 71.54mm2re2 gen alatt a szenzor mérete a háromszorosára nött. Ez nagyon komoly előrelépés véletlen se nüansznyi és nem mellesleg a képminőséget erősen meghatározza a szenzorméret.
Teszteknél jösz a testlabbal ami 12 proig tesztelt. Meg se néztem.
A másik linked amit láttam meg a CNET. Ami nem csoda azt hozta ki amit, csak amit csinált az úgy erős ferdítés. btw neked megvan miért az? Segítsek?"Vannak iphoneok amik élvonalban vannak, vagy picivel alatta, de nyilván ez sem igaz minden iphonera, ahogy nem igaz az összes samsungra sem nyilván. A saját 12-es telefonom ledöbbentett egy xs-11-hez képest hogy alig mutatott többet, mint azok, hiába teltek el évek. A sima számozású modelleknél ez hatványozottan igaz. A fejlődés patikarmérlegen van kimérve."
HW vonalon amit Apple előadott az erősen katasztrófa volt a 13proig. ld a 12pro "1/2.55ös mm2ben 23.9mm2"es szenzorát. Egy vicc. SWben viszont mindig is jók voltak így amint elkezdték a HWt is komolyan venni ugrottak is topba a 13 pro/max majd a 14 pro/maxal. A sima 14 amúgy megkapta a 13 pro kamera szenzorát így most elsőnek a sima modell is kifejezetten jó fotós vonalon.
Hamár belekezdtem szvsz/nekem a pixel vonal fotos vonalon a leg. Csak az exynos soc/modem kehés tud lenni.
Samsung is jó fotós swben de ők még mindig ott tartanak, hogy a 200mp szám = nagyobb jobb kombinálva a samsung marketingel a nyerő. Közben ott a GN2 ami isocel... és ezt tolják tele vonalon is. Több "zoom" = jobban eladja a mobilt.
Huawei nálam google hiánya miatt kiesik pedig elég jók voltak.
Honort amikor utoljára néztem voltak gondok igazán besegíthetne neki Huawei jobban.
Xiaomi ultra hwben jellemzően top bár most vannak vele gondjaim de swben annyira lelépik, hogy első nézés alapján egy 14 pro nekem jóval jobb. Pixel 7 meg aztán végképp.És ja ez az egész elég egyéni. Nekem pl bejön amit pixel 6/7 csinál, hogy tudja mit fotózok és azalapján nekem nagyon jól működik az automatika. pl kisfiam foci edzésén feje minden éles kivéve a lába, labda de pont úgy hogy érezhető legyen a mozgás és ehez lövi be kb tökéletesen a záridő/iso kombót. És persze itt nagyon beüt, hogy "10képet" csinál "egyszerre" aztán kiválasztja ami szerinte jó és ha pl szem elmosódott de a másik képen nem akkor rárakja. Zaj is durvány alacsony miközben a részletek megvannak. Amikor először fotóztam vele egész nem értettem. Aztán utánalvastam és ott az image stacikng a kulcs.
just my2cent
-
Vita A semmiről...
Az életben ezek a legkevesebbek...
-
Szabi®
addikt
válasz
Dare2Live #50 üzenetére
Nem tudom milyen ámokfutásról beszélsz ? Mert nem értek egyet ? Akkor az . . .
Hozhatod a szenzor méreteket, ha az a valóságban ahogy írtam is csak "nüansznyi" eltérést mutat. És linkeltem a teszteket, biztos elkerülte a figyelmed. És igen, több teszt szerint sem érnek el jó eredményeket az iphoneok, megnézheted a testlabot is, ez nem hozzászólás szinten fog eldőlni, hogy akik többen meg jobban érvelnek azoknak van igazuk, hanem a tesztek eldöntik. Aztán max ezekre az oldalakra rásütitek, hogy csalók meg le lettek fizetve, ahogy az fentebb is olvasható. Biztos Toms Guide is le lett fizetve.
Vannak iphoneok amik élvonalban vannak, vagy picivel alatta, de nyilván ez sem igaz minden iphonera, ahogy nem igaz az összes samsungra sem nyilván. A saját 12-es telefonom ledöbbentett egy xs-11-hez képest hogy alig mutatott többet, mint azok, hiába teltek el évek. A sima számozású modelleknél ez hatványozottan igaz. A fejlődés patikarmérlegen van kimérve. -
Dare2Live
félisten
Pontosan igaz.
És látva az ámokfutásod direkte hoztam szenzor méretet abba a legelvakultabb hatereken kívül nem szokott senki belekötni. Azok számok. A<B egyértelmű.
És neked abba is sikerült. wow ritka az ennyire hater.És akkor tessék főkamera szenzor méretek:
12 pro 1/2.55"
13 pro 1/1.7"
14 pro 1/1.28" -
janeszgol
félisten
A DXOMark nekem sem hiteles mérce.
-
Szabi®
addikt
Nem zavar hogy válaszoltam ? Lemehetünk oviba, hogy neked most az a bajod, hogy én nem azt válaszoltam amit szerettél volna, de válaszoltam. Itt a válasz:
Dehogy olvasod te csak 10 éve . . . Voltál te már regizve, ahogy reggeltél, kreáltál is csodálatos* 450 hozzászólást 50 nap alatt . . . Hagyjuk is a kis mesédet . . .
Reméljük nem leszel tiszavirág életű, így majd láthatjuk mi is, mennyire korrekt fórumozó vagy. További szépet . . . -
válasz
mjani1172 #45 üzenetére
Valamit félreértesz.
A kretén rész felesleges. Te írtad a Xiaomi adta a leggyengébb eredményt, mondtam/írtam várható volt. Habár a 13 Pro helyett az Ultra-t tennem inkább.
Szerk.: Nem finomítottam semmit, kibővítem. Nem írok semmi bántót, azt nem módosítom, max ha valami eszembe jut, utána írom.
Erre van a szerkesztés gomb, mielőtt túlságosan nekem esnél. Nem akarlak lejáratni szerintem.
Na, te mondod nekem, mire kitörlöd az egészet.
f.sza
-
válasz
mjani1172 #43 üzenetére
Minden valószínűség szerint ez egy releváns összehasonlítás volt.
Szakmai oldalon azért célozzuk meg a szakmaiságot
.
Eddig még senki nem látta ezeket a fotókat. Se a készülékek fotós beállításairól, semmiről kézzelfogható eredmény nincs.Így nagyon nehéz ítéletet hirdetni... Látni kéne.
-
mjani1172
addikt
Nyilván mint írtam ez nem ad 100% eredményt, (pláne egy telefonnál nekem más is fontos) de ha az egyiken jól látható a felirat, míg a másikon már csak a flakon kivehető, (minden telefon az optikai zoomját használta, a körülmények azonosak) az már támpont, ez lesz a hétköznapok során is.
-
A fórum olvasható regisztráció nélkül is, én magam pl. 2010. óta olvasom az itteni híreket, teszteket és a kapcsolódó topikokat.
"Ezt mind az 50~ napos regisztrációd során láttad ? "
és
"újra reggelt fannal"Ha képtelen voltál egy egyszerű kérésre érdemi választ adni, akkor marad a másik személyének támadása? Este, amikor megírtam a válaszomat, 99,99 százalékban biztos voltam benne, hogy reggelre olvasni fogok tőled egy személyeskedő választ, beleértve azt is, hogy mennyi ideje regisztráltam. Touché, képtelen vagy meghazudtolni magadat. Ezt látni a posztjaid sokaságán, több más "beszélgetésed" sok-sok fórumozóval ilyen értelmetlenségre futott ki.
"ez nem arról szólt a részéről, hogy bármin is változtatna . . ."
A feltevésed téves, mert téged a rosszindulat vezérel és azt feltételezed a másikról, amit te magad tennél ilyenkor. Ám nem vagyunk egyformák.
Engem valóban érdekelt volna egy tőled érkező, konstruktív válasz, mi több: még azt is előrevetítettem, hogy lehetséges, hogy az általad említett reklám-szlogen csak az én figyelmemet kerülte el.
-
-
mjani1172
addikt
Kénytelen voltam bemenni a Vodafonehoz, és az időt elütve nézegettem a telefonok kameráját.S23+, Xia13pro, és a magic 5 pro volt egymás mellett.
Nem hivatalos, nem mérhető,stb... amivel szórakoztam, és csak a saját képernyőjén néztem vissza, főleg a távolabbi, az adott modell optikai zoomjával készült fotót.(szemközti bolt ugyanazt a termékét fotóztam)
A magic 5 volt a legjobb, az S23 + a következő, a Xiaomi már lényegesen gyengébb volt, ebben. Engem a magic 5 nagyon meggyőzött, a xiaomi meg csalódást okozott. -
joey04
titán
válasz
mjani1172 #34 üzenetére
elnézve a rengeteg tesztet, igen. a dxomark szerint az x90 pp is gyenge. lol
a honor magic 5 pro meg jó, de nem ennyire. a find x6 pro helyezése kb korrekt. a magic 4 ultimate meg veri az s23 ultrát meg 14 pm-et? vicc. szóval szar az egész sor, márkapreferenciától függetlenül egy csomó készülék szarabbnak van értékelve mint a realitás, egy csomó meg túl van túlva. és még csak nem is kínai nem kínai kérdés, mert a honor meg a huawei túl van tolva, a vivo meg a xiaomi viszont jóval szarabbnak van beállítva mint a valóság.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
Blizzardking #35 üzenetére
Az egyik , értelmetlen belemenni egy újra reggelt fannal bármibe is, a másik, az iphone topikba olvastam, két éve . . .
És mi lenne ha most ide belinkelném a hsz-t ? Semmi, ez nem arról szólt a részéről, hogy bármin is változtatna . . . -
Dare2Live
félisten
"Pro készülék marad, az meg évente szinte nulla fejlődésen esik át."
12 pro->13pro->14pro mindegyik szépett ugrott kamera hwben pl főkamera szenzor mindig nött. Nem látom, hogy lehet ezt 0nak nevezni.
camera SW az nem egy hasonlítható szám mint a szenzor méret de abban apple egyértelműen a legjobbak közt van. -
Szabi®
addikt
"Parttalan beszélgetés pedig nem hiányzik veled (sem), a fórumban eddig látott számos posztod alapján sajnos nagyon erősen hajlamos vagy ilyesmire. "
Ezt mind az 50~ napos regisztrációd során láttad ? Kár lemenni erre low key vagdalkozásra. Közöltem hogy nem megyek bele, írtam is hogy miért, ráadásul jól is gondoltam . . . Hogy te magadban ezt hová teszed, a te dolgod.
-
Nem tudom, mibe mész (vagy nem mész) bele, egy nagyon egyszerű kérést intéztem hozzád, amire azonnal terelni kezdtél és azzal foglalkozol, hogy esetlegesen én mit cselekszem a jövőben (totálisan irreleváns a kérésemet illetően).
A választ megkaptam tőled, ezúton is köszönöm. Nincs semmi konkrétum benne, nem is számítottam rá. A homályos szöveg, amit a végére tettél, ugyanis minden, csak nem érdemi válasz.
Parttalan beszélgetés pedig nem hiányzik veled (sem), a fórumban eddig látott számos posztod alapján sajnos nagyon erősen hajlamos vagy ilyesmire. -
Szabi®
addikt
Mert ha hozok most példát, akkor mindenhová te is azt fogod írni, hogy az apple állítja magáról , hogy az övé a legjobb ?
Ilyenbe bele sem megyek . . . (Egyébként a 12 Pro-nál írták a hivatalos oldalukon az iphone fő topikba valaki be is screenelte én is ott láttam . . . ) -
„azóta az apple irkálja csak az "iphone a legjobb kamerás készülék'" reklám lózungot”
Tudnál hozni erre konkrét példát? Most megnéztem jó néhány modell hivatalos, a gyártó által megrendelt reklám-videóját és szöveges tájékoztatókat, de sehol sem találkoztam ezzel, amit fentebb állítasz.
Természetesen nem zárom ki, hogy elkerülte a figyelmemet, ezért megköszönném, ha alá tudnád támasztani az idézett állításodat. -
Szabi®
addikt
Az iphone esetében én azt látom/tapasztalom, hogy a 11 Pro meglétekor volt egy nagy ugrás, és azóta az apple irkálja csak az "iphone a legjobb kamerás készülék'" reklám lózungot, mert sokszor a tudás nincs mögötte. Mit nézzünk ? Sima modell ? Mini ? Plusz ? Max ? Ugye eleve ezeknek a kasztoknak a tudása vastagon eltér egymástól, tehát csak a Pro készülék marad, az meg évente szinte nulla fejlődésen esik át. Sőt már egyre műanyagabb hatású/viaszbaba hatásúak a kép részletei. Vicces volt az is, amikor az Xs-es mellé vettem egy sima 12-öt, de azzal nagyon nehezen hoztam olyan minőséget sokszor mint az Xs-é, mert egyszerűen ahhoz képest egy olyan konzisztens fejlődés nem volt, hogy kimagasló legyen mellette a 12. Az iphone kezdeti szakaszán 3g/3gs/4/5 idejében meg verték zsinórban kamerában a mobilfronton a többi résztvevő. Egyszerűen annyi szólt mellette hogy automatán, gyorsan meglehetett csinálni a (sokszor fátyolos) képeket. 2018-tól volt egy magasabb fejlődési ráta az apple-nél, ugye az x/xs modellekkel kezdődően, de ezt 5 év elteltével már ők is csak visszasírják, ugyanis a dizájnon, szintetikus pontszámokon kívül sok minden nem történt. Ahogy írták ezt a marhaságot, hogy ez a pénzen múlik . . . Amerikáról beszélünk, ahol a világ legnagyobb kapitalista cégei vannak, már rég megvették volna maguknak ezt a díjat . . .
-
Számomra nincs telefonos kamera leg... Mindegyik teljesít valahogy...
Egy bizonyos szint felett sokkal többet már nem hoznak ki, az alsó-közepes sz.rokat most hagyjuk ki ebből.
Az iPhone kamerája kimagaslott, a Pixeleké is.
( Rá se néztem amúgy a DxoMark listájára, szóval nem tudom mi van a sor elején...)Biztos valami tuti jó kamerás mobil, maradjunk ennyiben.
-
Szabi®
addikt
Most nem rosszból, de számtalan más fotós oldal szerint sem épp az iphone a "leg". Tavaly legalább 7 helyen hozták ki a Google Pixel 6 Pro-t hogy az a legjobb . . .
Ha minden olyan site-ot lekomolytalanozunk, ami nem az általunk imádott terméket hozza ki elsőnek, akkor viszont nézni sem szabad ezeket a teszteket, mert csak egy sértődött érzelmi alapú hozzászólás lesz belőle. Valaki már ezt a pár sort sem érti . . . (sajnos) -
Nem kell a "gondolatmenettel" egyetérteni, mert úgy sem fog mindenki "tetszeni"..
A DxoMark egy komolytalan intézmény. Szerintem ebben egyet lehet érteni.
Ha más véleményem van, az a tied, a lényeg, hogy el tudd fogadni, ha más mást gondol, és ne akarj győzködni.
Nem visz előre, csak egymás idejét rabolnánk.
-
greyslay
aktív tag
Teljesen ellentmondásos gondolatmenet
Azt mondod, hogy amikor a xiaomi pénzelte őket, akkor ők voltak az elsők, most hogy a 14. Helyre esett vissza a 11 ultra mögé (mert valóban szarabb képfeldolgozása van) így már a Huawei pénzeli őket mert azok az elsők 🤣 istenem...Nem is szabad a telefon vásárlást arra alapozni mivel a képfeldolgozás csak egy szempont egy telefonnál a sok közül. Még akkor sem szabad amikor esetlegesen nagyon fontos paraméter egy telefonba a fotózás. Azért mert valakinek a szeme a Samsung valakinek az Iphone fotóját látja szebbnek. Ez teljesen normális, ők azt mondják hogy stúdió körülmények között, az ő szegmenseik alapján melyik a jobb egy pontozási rendszer alapján. Fizetős? Igen, pénzért le teszteli az adott márka adott telefonját.. ez benne a fizetős. Innentől kezdve a gyártó eldönti hogy él e vele vagy sem.
-
DxOmark-ra sose alapoztam telefonvásárlás során... Fizetős szolgáltatásnak vélem, sose tartottam komoly valaminek...
Amíg pl. a Huawei volt ő pénzelte, aztán volt, hogy a Xiaomi stbstb... Nem mérvadó.
-
Tiédetis
senior tag
akkor ez most olyan, mint a totáliskár autós oldal? Már évek óta max a képeket nézegetem a tesztjeikben
Az még talán hiteles.
-
Doki42
őstag
Fotók videók mobillal topik szerintem lassan mérvadóbb mint a dxomark.
-
joey04
titán
normális embereknél meg a dxomark szerepelt le már nagyon rég.
Ám a saját értékrendjükben az utóbbi években a DxOMark is következetes
ez mondjuk tény. ki fizet éppen többet.
-
mrlujoak
veterán
-
lorinser
senior tag
"a főegység 1" jellegű szenzort használ" - ez mit jelent pontosan? Mi az, hogy "jellegű"? Most valami 1" vagy nem. Vagy nem jól gondolom?
-
Sigma7
aktív tag
Akinek van agya, annak úgyse számít egy olyan oldal minősítése, amelyik bizonyos gyártók telefonjait látványosan felpontozza, valószínűleg egy szép összegért cserébe, és a tesztfotói sok esetben abból állnak, hogy kiültetnek egy napsütötte ablakba egy ázsiait és egy afroamerikait...
-
mjani1172
addikt
"Azért mi is kipróbáljuk majd a kameratelefont, mert leginkább saját értékítéletünkben bízunk, és ott mondjuk egy iPhone 14 Pro Max magasabb helyen szerepel."
Mi? Tehát saját magadban bízol, (ez rendben, ez a teszt lényege) de még nem próbáltad, és ezért az I14 jobb?
-
„Azért mi is kipróbáljuk majd a kameratelefont”
Kíváncsian várom.
-
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Tegnap meg csütörtök volt. Hétfőn meg kezdődik egy új hét.
-
opr
nagyúr
"leginkább saját értékítéletünkben bízunk, és ott mondjuk egy iPhone 14 Pro Max magasabb helyen szerepel."
Ne ertsetek felre, en sem vagyok odaig a dxo-tol, de... Nem tudom sracok, galaxy kamerakat pl szokasotok agyon dicserni, aztan a valo eletben point&click mellett olyan olajfestmenyeket kepesek kifosni magukbol, hogy meg a regi sonyericssonok is csettintenek ra. Megmondom oszinten, egy ideje pont ezert konkretan a multimedia reszt a mobilarena-n at is szoktam porgetni.
Haver sony 5 II-je pl point&click-ben is felmossa a padlot az en note10-emmel, plane nem idealis fenyviszonyok mellett, pedig elobbi le lett huzva kameraban, utobbi meg elegge ajnarozva volt itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A top 10-be sem fért bele a négy 50 megapixeles hátlapi kamerát kínáló szupertelefon.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest