Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torda
csendes tag
Vettem egyet, de (spoiler) vissza fogom küldeni. Nem tabletnek vettem, nem kell hangszóró meg gyors proci, egyedül jegyzetelésre vettem, de sok problémába futottam bele. De először néhány pozitívum:
- tokkal vonóval (tollal) érkezett, minőségi benyomása van mindennek
- írni sokkal jobb rá, mint vártam, nagyon szuper a gyorsasága meg az eink kényelme
- van háttérvilágitás, ezt én csak sötétben és csak a legalacsonyabb értéken használtam, de arra nagyon hasznos, hogy vaksötétben fényforrás nélkül is használható legyen.És akkor amik miatt visszaviszem:
- a jegyzeteket nem érem el telefonról, azaz nem lehet beállítani egy állandó google drive szinkronizálást. De még a PDF elküldése emailen is szinte lehetetlen, vagy jegyzet nélkül küldte el, vagy jegyzettel, de elcsúszva. Más exportot meg nem is találtam (a fájlokat rádugtam a számítógépre, de az külön menti le a pdf oldalait és a jegyzeteket). Röviden a jegyzetes PDF-ek exportja szinte lehetetlen, vagy minimum nagyon macerás.
- PDF-re fekvő módban jegyzetelve állóra visszaváltva csak a pdf vált át állóra, a jegyzet fekvő marad. Emailen elküldve a jegyzetet is állóként exportálja 90 fokkal elforgatva a ráírt jegyzeteimet. + a főmenü nem is tudja a fekvő módot.
- bugos, előfordult, hogy a jegyzetre nyomva nem történt semmi, újraindítás után se, csak fél perc és sokadik nyomásra (a menü nem fagyott le, közben mást tudtam csinálni, pl kijelölni, csak megnyitni nem).
- kézírásfelismerés van, működik, ha figyelek az írásomra, de ha nem, akkor hibákkal teli, szóval felesleges -
gattolino
senior tag
A szemem köszönöm szépen jól van. De az iPhone tesztet nem látja, szóval furcsállom, hogy az ilyen gagyi termékek prioritást élveznek
-
Én attól lennék boldog ha az ilyen lelkek ,mint te ,különbséget tudnának tenni egy egészséges érdeklődésen alakuló véleményütköztetés és a kioktatás között egy nyílvános fórumon.
Ha jól látom akivel beszéltem kultúráltan válaszolt és az övé volt az utolsó válasz,mert elfogadtam amit írt.Mások meg,akik nem ismerik ezeket az eszközöket tanulhattak a beszélgetésünkből . -
Egy pozitívuma van azért ennek a masinának: a háttérvilágítást nem hagyták le. Arról azért szokás megfeledkezni, pedig egy minimális igen jól jön az e-ink kijelző mellé
Aztán ennyi. Majd legközelebb jobban meggondolják, mit dobnak piacra. Ha lesz legközelebb... -
RumiTT
tag
Sziasztok,
kilehet ezt probalni valahol?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
#32839680 #43 üzenetére
Köszi
, megfontolom, ezt a 7 colot! Nekem csak könyvolvasáshoz kell(ene), nem kell pdf. készítés vagy ilyesmi! Azért gondoltam a 10 colt, mert annyira már nem jó a szemem közelre sem, le kell vennem a mínuszos (azaz távolba élesítő) szemüvegemet
romlik a szemem....szóval bele kell majd nagyítanom a lapba, gondolom.
-
PiroGrim
tag
UI.: A tab ultra korrektül néz ki, a fejemben még az air2 vált ki rémálmokat.
A háttérvilágitásban pedig teljesen igazad van, az szokaknak lehet érvágás, de erre is csak azt tudom mondani, hogy nem lesz rá mindenkinek szügsége. Mi a párommal pl telefonozni is kislámpánál telefonozunk, mert egyikünk szemének se esik jól a szoba egyetlen fényforrását bámulni. Ezzel szerintem pedig nem vagyunk egyedül. -
PiroGrim
tag
Szia, egyáltalán nem a tokokra gondoltam, hanem magára az eszközre, szerintem a boox nem esztétikus. De ez természetesen az én szubjektiv véleményem és egyáltalán nem érvelnék ezzel az RM mellett.
A kérdésedre, miszerint miért ne lenne erre jó a boox a válaszom hogy teljesen jó erre is a boox. Amin átsiklottál és ami az én érvem az az, hogy nincs szükségem azokra az extrákra amiket nyújt, akkor meg minek?. Ahogy mondtad az rm semmi más mint egy picit okosabb papir és ennyi. Nem kell több legyen, mert ezt a feladatot szerintem tökéletesen ellátja.
Hasonlatként 2milla körül tudok venni egy bevásárolós kisautót meg egy bivalyerős bömbit is. Mivel nincs szükségem 300al döngetésre igy maradok a yarisnál.
Egyéni szubjektiv véleményem, hozzáállásom. Kedves barátomnak aki most kezdi újra az egyetemet az onyx termékeit javasoltam, mert úgy gondolom ahhoz a usecase-hez inkább az dukál, de ettől függetlenül én látom a helyét a piacon az rm-nek és mondjuk az amazon scribe-nak is. -
Elfogadom hogy nem értesz egyet velem, nem is kell hogy egyetértsünk.
De azért kissé furcsállom az álláspontodat illetve magyarázatodat ,kivéve persze azt ,hogy felületileg az RM2 verhetetlen ez tény. Ezt írtam is.Az első amit nem értek :
"Amire szükségem van az az, hogy tudjak jegyzetelni és rajzolni amikor ügyfélnél felmérek, a hozzám eljuttatott tervekre pdf-ekre firkálni jegyzetelni, illetve meeting-eken a gondolataimat gyorsan és egyszerűen vizualizálni a hallgatóságnak."Továbbra sem értem hogy miért is ne használhatnád csak ezeket a funkciókat az Onyx Booxban? Szerintem gyorsabb hardveresen mint az RM2 és a szoftver szinte tökéletes a booxban , többet tud mint az RM2 ben, PDF szerkesztésben is.
Ezt mind tudja az Onyx boox tab Ultra,szerintem például pont a vizualizáció az Booxban sokkal jobban működik mert nevetségesnek tartom hogy a Remarkable 2 ben nincs háttérvilágítás, semmilyen, ennyi pénzért. Nincs alakzat formázás, nem tudsz szabályosan bekarikázni vagy bekeretezni valamit csak szabadkézzel mint egy füzetben. Este csak fénynél tudsz vele dolgozni, nincs az hogy belefekszel az ágyba és ezt azt átfutsz javítasz rajt miközben a párod esetleg melletted fekszik. Nincs BT.
Egyetlen billentyűzet van hozzá a Type Folio ,semmi más ami vagy bejön vagy nem. A Logitech billentyűzete pl fenomenális.
Tehát ha véletlenül félhomály van vagy egy vacsoránál elő kell venni kellemetlen az" add ide légyszíves mert nem látom" szituáció. Ha tárgyalás közben rá kell töltened egy laposról vagy egy telefonról valamit akkor megint ott leszel hogy majd megoldod valahogy. Az Onyx nál ez két mozdulat akár egymás diáit vagy PDF fájlait ráküldeni közvetlen BT kapcsolaton át és körbeadni utána.
Ráadásul az Onyx színes verziójában grafikonokat, PPT-t simán be tudsz mutatni, mert jelen vannak a színek. Pontosan egy üzleti tárgyaláson érzem nagyon kellemetlennek az RM2 -t."Teljesen szubjektív, de ezt még megfejeli a mutatós design, amivel az ügyfél előtt úgy nézek ki mint valaki a jövőből nem pedig a 90es évekből,"
Az Onyx Booxhoz is rengeteg mutatós és elegáns tok van ez szerintem tényleg megoldható és személyre szabható dolog. Például l ha billentyűzet nélkül használom, akkor ilyenem van. Elegáns és komoly.
Messze van ez a 90-es évektől.
A fentiek fényében nem látom át mi az a két eltérő célközönség, mert az Onyx is használható arra amira az RM2 és elegáns is sokkal jobban testre szabható. Biztos hogy kifordított magyarázat az hogy egy üzleti tárgyaláson az RM2 menőbb mert szerintem egyáltalán nem. AZ hogy van hozzá egy 90 ezres tok amitől elegánsabbnak néz ki.. hát nem tudom vehetsz ilyet a másikhoz is akár olcsóbban is... -
PiroGrim
tag
Well, yes. Ha az ember spórolni akar, márpedig miért ne akarna, akkor amazonról vagy máshonnan vesz hozzá thirdparty tollat, tokot. Ez sem válogat, megeszik mindent, talán az extra gombokat nem. (Bár aki kicsit ért a technológiához tud hozzá szerezni megfelelő script-et github-on, ugyanis modolható linux környezet van rajta.) Az alap eszköz magában pedig annyira már nem kiemelkedően drága. És természetesen az onyx eszközöknek is megvan a helyük, amennyiben egy ipad tudású eink kijelzőre lenne szükségem, gondolkodás nélkül tab ultrát vennék.
-
Jóember
csendes tag
A reMarkable-t én is nézegettem, de anno még egy kicsit drágának találtam, sőt, úgy nézem, hogy stylustól és toktól függően rendesen fölé is tud menni a 150e-s kategóriának, amire @atike is utalt. Ugyanakkor tény, hogy sokkal elegánsabb, és én is nagyon jókat olvastam róla.
Szerintem itt azt érdemes eldönteni, hogy (ahogy írtad is) az ember az ügyfelek előtt akar megjelenni vele, esetleg az eszköz beszerzését a munkahely is támogatja-e, mert akkor egyértelműen a reMarkable a nyerő, vagy pedig inkább csak saját magának jegyzetelgetne, esetleg e-könyvet olvasna elalvás előtt, mert akkor a MobiScribe is megteszi.
-
PiroGrim
tag
Nem értek veled egyet. Láttam az általad linkelt tesztet és ezer másikat is, én végül az rm2 mellett döntöttem és szeretem is.
Nincs szükségem az androidra és semmi egyéb funkcióra.
Amire szükségem van az az, hogy tudjak jegyzetelni és rajzolni amikor ügyfélnél felmérek, a hozzám eljuttatott tervekre pdf-ekre firkálni jegyzetelni, illetve meeting-eken a gondolataimat gyorsan és egyszerűen vizualizálni a hallgatóságnak.
Ehhez pontosan elég az rm2. Teljesen szubjektív, de ezt még megfejeli a mutatós design, amivel az ügyfél előtt úgy nézek ki mint valaki a jövőből nem pedig a 90es évekből, napokkal jobb üzemidő, illetve számomra nagy plusz a tényleges paperlike feel, ami nem abból adódik, hogy más lenne a toll, hanem a kijelző felülete van valamilyen különleges módon megérdesítve, nem egy plexin csiszatolok.
Ajánlom figyelmedbe, persze csak ha van türelmed az alábbi kettő többszereplős értekezéseket is, szerintem tökéletesen bemutatják miért is nem pont ugyan az a célközönség:
1.[link]
2.[link] -
Jóember
csendes tag
Nekem a Mobiscribe Color Wave nagyon bejött. Sokat firkálgatok (alap űrlap/GUI-tervezgetés, ilyesmi), jegyzetelgetek, de az elmúlt hetekben konkrétan eltűntek a papírfecnik az asztalomról. Emellett az olvasgatás is kényelmesebb, hogy utazáskor nem egy-két többszáz oldalas könyv foglalja a helyet a táskámban.
Színekben nyilván nem veri az LCD-t, picit halvány, de azért az hasznos feature, hogy mint egy papírlapnál, folyamatosan ott lehet előtted a vázlatod, mert ugye a képernyő ilyenkor nem fogyaszt áramot. Kb. olyan gyakran kell tölteni, mint egy butatelefont, vagyis elég 3-5 naponta, használattól függően.
Sajnos most elég rossz a dollárárfolyam, meg ugye direktbe nem szállítanak Magyarországra (én myus.com-on keresztül rendeltem), de kis szerencsével valamivel 100e Ft fölött meg lehet úszni.
Részletesebb videós teszt (ez még a B&W modellről):
https://youtu.be/m-lk79NEkSU?si=l9gYouwpnWUUznaS -
válasz
Viktor0610 #27 üzenetére
Tudod Viktor, ez már csak ilyen, és még csak nem kellett megerőltetnem magam, tegyük hozzá.
A cikk címe, és a mellé tartozó kép amit először lát az ember a cikkből, nemdebár. És igen, annyira kilóg a lóláb, hogy ez volt az első gondolatom.
Ez van. Take it, or leave it. -
Sz.L.
aktív tag
Van egy ismerősöm, aki kifejezetten szereti az ilyen jellegű eszközöket. Véleménye szerint teljesen jó.
-
atike
nagyúr
Nekem nagyon tetszene egy olyan változat, ami 7-10 col között jegyzetelhető eink kijelzős és van valamennyi belső memóriája amire az épp jegyzetelt oldalt el lehet menteni. Ebből tudjon vagy jó sokat, tudja visszatölteni, szerkeszteni, át lehessen húzni gépre és ennyi. Nem több, nem kevesebb.
Ehhez képest van a párezer forintos kategória, amire jegyzetelhetsz, majd törlöd és kész valamint a százötvenezer plusszos ami meg minden mást is tud, amire semmi szükségem nincs.
Kár, nagyon bejönne egy alap tudású kis cucc az általam leírt paraméterekkel.
Tud valaki ilyet...?
-
Ajánlom a figyelmedbe ezt a tesztet
[link]
Nem vagyok benne biztos, hogy láttad , használtad már ezt vagy ilyesmit.
Egyáltalán nem más tészta és célközönség. Miért is lenne az ?Kifejtenéd?
Pont ezt tudja az Onyx Boox is amit az és még többet. Szoftveresen ez a két cég van a csúcson és az a lényeg. A Boox szoftverezettsége a világon az egyik legjobb azért van jelenleg a prémium szegmensben a csúcson.
Ami a legnagyobb poén, hogy a Remarkable szoftverét is ráteheted az Onyx ra csak úgy az áruházból, de felesleges lenne.
A remarkable előnye a remek írásérzet, ez jelenleg a legjobba világon.
Remakable Marker Plus ( 140 dollár) egy toll, mint az Onyx pen 2 pro [link]( 50 dollár) , és ezekhez úgynevezett tipeket, [link] tartalék hegyeket kell venni. Mindegyikhez. Eben a walcom hegyeket használják és most jön a titok , mindegyik készülékben gyárilag walcom cuccok vannakAmúgy mindkettő radíros és mágnesesen rögzül valamint cserélhető bennük egy csomó féle tip.
Ezekben a betét elkopik gyárilag is adnak hozzá 10+ darabot és utántöltő készletet tudsz venni hozzájuk. Az Onyxba is belemegy akár a samsung akár a remarkable tollhegye. Ezek nagyjából fogásban különböznek egymástól meg persze érzetben is lehet különbség a különböző hegyek és felület miatt ilyenkor újra kell kalibrálni őket tipcserénél ami nem nagy dolog a beállításoknál.
Az boox pen2 pro is egy remek toll ,jó hegyekkel.
Az hogy valami le van korlátozva az nem előny. Az Onyx mindent tud amit a Remarkable és azon felül sokkal többet. Egy remarkable esetén is 200+ ezres eszközről beszélünk amihez 70-100000 egy hozzá való tok billentyűzettel. és 60 ezer egy plusz toll. Nem tud egy csomó dolgot kapcsolatok terén, bővíthetőség terén, tudás terén és pont ezért korlátozva van a hozzá való eszközök terén . Minőségileg ugyan jó de drága hozzá minden míg Onyx esetében a saját eszközökön kívül sok más dolgot használhatsz. -
mtix
kezdő
A kettő elég más tál tészta és más a célközönség.
Az RM2 a legjobb jegyzettömb akar lenni, ezért valami speciális tollal jön, ami a ceruzát imitálja és idővel el is kopik. És minden tudása erre van kialakítva, szoftveresen is. Az Onyx egy Android tablet. Aztán az ember választ, hogy mire van igénye.
Én pl. imádom a Kindle-ben a korlátozott funkciókat, csak olvasni jó (de arra nagyon) és arra is vettem - se felugráló értesítések, se háttérben futó service-k, sem Google termékekkel mókolás, a beállítások is egyszerűek, nincsenek benne plusz hardverelemek (kamera, mikrofon, SD kártya bővítés, GPS, SIM kártya, ...). De persze más semmire nem is jó, ha megpróbálsz vele netezni a beépített böngészővel hamar a falhoz fogod vágni. Van amikor jobb a specializált és van amikor egy általánosabb.
-
A Molyember
tag
Na igen, valami ilyesmit varna az ember ennyi penzert. Nem vagyok otthon ezekben a cuccokban, de ez a Lenovo meg nekem is masszivan tularazottnak tunt ezzel a kiherelt funkcionalitassal.
Ellenben ezzel az Onyx-szal, ami tenyleg egy remek mindenesnek tunik, ami abszolut megerheti az arat.
-
Hát teszt nélkül is elmondhatom, hogy remarkable azon az áron nem versenyképes az Onyx cuccával.(ONYX BooX Tab Ultra-t nézve főleg ,mert kb árban hasonló a kettő) Sőt olcsóbban sem.
Hogy csak pár dolgot említsek, ami nics a RM2 ben az Ultra tab C hez nézve:
Teljes értékű android, kamera, hangszoró, világítás, SD kártya hely, nem tudsz rajt videót nézni, játékot vagy bármit amire hirtelen szükséged van. Az RM2 csak egy drága , prémium kategóriás jegyzettömb, igazából semmi más. Az Onyx mindent tud amit az RM2 és azon felül sokkal többet. Szerintem. -
-
gusthy
veterán
Mondjuk ha valamihez lett volna értelme hasonlítani ezt az eszközt, akkor az az Onyx Boox aktuális eszközei.
Mondjuk az csomó mindenben fényévekre van ettől (teljes Play áruház, színes változat, stb). -
janeszgol
félisten
Magyarósi videójában láttam ezt az ebook olvasót és azonnal megtetszett. Kicsit drágállom, majd hátha lesz olcsóbb is. De frankónak tűnik!
-
alma23
csendes tag
Pont valami ilyesmi beszerzésén gondolkodom. Tanuláshoz, adatbázisokból elérhető online szakfolyóiratok és könyvek olvasásához, illetve iskolai jegyzeteléshez kellene. Nagyon fontos, hogy az általam jegyzetként leírt "macskakaparást" át tudja konvertálni nyomtatott betűs jegyzetté. Szívesen olvasnék egy részletes tesztet, illetve egy összehasonlítást a Remarkable, az ONYX BooX Tab Ultra, és pl. a cikkben írt Lenovo között (habár ezt a cikk alapján már lélekben elengedtem, elsősorban a szoftveres lebutítás miatt, és hogy semmivel nem lehet normálisan szinkronizálni). Az, hogy felhőbe/serverre/naptárba lehessen szinkronizálni a jegyzeteket és a naptárbejegyzéseket szerintem alapvető. Nem is értem a Lenovo-t, hogy ez hogyan mehetett így mellé
-
"a szemem köszöni szépen, jól van"
Akkor le kellene venni esetleg a szemüveget a marketing / stock fotón a hölgynek, hiszen nincs rá szüksége.
A másik alternatíva - ha már ezzel a fotóval volt tálalva az eredeti anyag is - jobb címet keresni a cikknek. -
válasz
A Molyember #1 üzenetére
Ha teheted, akkor Ne ebből indulj ki.
Ez az ebook olvasó ennyiért nagyon drága és keveset tud.100-ezer lenne a reális új ára szerintem.150-160 nem jó ajánlat.
Ha már ez a méret akkor 210 ezerért van az ONYX BooX Tab Ultra ami szerintem a legjobb szoftveres felülettel rendelkezik. Van egy régebbi Onyx cuccom,de az is remekül szuperál.
Teljes értékű Androiddal, hangszóróval ,kamerával, ami jó minőségben rögzít, van bővíthető tárhely, remek kézírás átalakító funkciókkal, billentyűzetből sok eszközzel kompatibilis pl a Logitech van nekem stb stb.
Szóval az egy szuper gép. A Színesért fáj a szívem ,ő rá: [link] lehet rászánom az a plusz 60 ezret és megveszem.
Egyetemre amúgy remek dolog, nem kell füzet, se könyv, szinte minden könyvet digitális formátumban kapunk már meg.
A PDF fájlokba( is) jegyzetelhetsz, olvashatsz tanulhatsz belőle, hanganyagot fűzhetsz hozzá. Füzetekből jegyzetekből vonalas négyzetrácsos stb hátteret beállíthatsz külön mappában vannak a tantárgyak évekre visszamenőleg, minden könyv és füzet, PPT, amit írtam vagy kaptam aza dott anyaghoz mind ,ez egy börkötéses vékony kis valamiben. A grafikákat rajzolásokat meghagyja, a kézírást átalakítja ha akarod. ( nekem ez fontos, mert a saját írásomat is nehezen olvasom el. Az ékezeteket is kezeli.) Közben ott az Android 11 amin megy a Mozilla, Spoty, face Insta, neptun, bármi, vagy bármi és hát ugye olvashatsz rajt még. -
mtix
kezdő
Ha csak a könyvolvasás érdekel akkor a specializált termékeket ajánlom, ami gyakorlatilag a Kobo és az Amazon.
Ha jegyzetelés-rajzolás arra is vannak spécibbek, pl. Remarkable, de a fent említett két gyártónak is van már ilyenje.
Ha inkább netezgetne az ember és e-ink-es tablet kell, akkor az Onyx (és talán a fenti Lenovo) amit néznék.
Hangoskönyvhöz pedig nem kell e-ink olvasó.
-
tibaimp
nagyúr
Az Onyx gyártó termékei hasonló árban vannak ehhez, ha jól néztem, ill. annak van 13,3 colos is (mondjuk az már jóval drágább).
De úgy általában, főleg a könyvolvasás szempontjából, mert csak az szempont, az Onyx termékei jobbak, mint mondjuk ez? -
hmb
aktív tag
válasz
A Molyember #1 üzenetére
en egy Angliában híres művészeti központban melózok,de még senkit nem láttam még sok hasonló cuccal sem mászkálni.meg mindig a papír ceruza,stb az elsőszámú eszkoz a tervezéskor.legalabbis itt ebben a központban senki nem bohocmodik tabletekkel,3d nyomtatokkal. aki így tervez az meg eleve vagy egy pc használ meg wacom rajztabketet vagy hunont hozzá vagy iPad....szoval nem igazán látom kinek kell ez.
-
judas13
addikt
Ingyen sem kéne így.
-
makikutya
csendes tag
Hogy lehet ekkora lehetőséget kihagyni? Mi értelme így ennek?
-
Alusky
senior tag
LuL, mennyi?
Nincs elkapatva a piac, áh.
-
Acélfarkas
őstag
cinemazealot: A zöld szemlélet arról is szól, hogy nem gyártunk szemetet az elfekvő készletekből, mert az is energiába kerül.
Márpedig ez az izé szerintem a szemét kategória ennyi pénzért. Kár volt erre pazarolni az E-ink kijelzőt. -
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Még véletlenül sem szólalna meg - ha lenne egy némitó kapcsoló. Mennyi is lenne egy ilyen? Kb egy dollár?
-
Utólag végiggondolva meg tudom érteni a direkt hangképzés likvidálását: maga a készülék legyen néma, nehogy éjszaka vagy könyvtárban véletlenül megszólaljon! A gyenge HW mellett is képes lennék szemet hunyni, hiszen divat az egyébként lomha e-ink kijelzős gépeket így összerakni... ez egyfajta zöld szemlélet is lehet, amikor raktárakban bent ragadt régi vasat új termékben hasznosítanak. Az viszont, hogy a rendszert gyakorlatilag használhatatlan szintűre kellett kiherélni, és ennek ellenére ennyire drága a cucc, egyszerűen nem fér a fejembe.
Kerülne harmad vagy negyed ennyibe és vették volna ki az agyát kompletten, hogy valamiféle e-ink kijelzős második kijelző (kiegészítő) legyen okostelefonhoz! Úgy a fogyasztása is jobb lenne és a használhatatlanságába sem kötne bele senki.
"Kár érte, kiváló ügynök
volt"... lehetett volna. -
Mercel
senior tag
Egyrészt ez a gép így csak tech demó mert a gyakorlatban annyi korlátozást sikerült beépíteni, hogy az már a funckionalitás kárára megy.
Másrészt nagyon ritkán van hiányérzetem Mobilarena cikkek után de ez most számomra kicsit felületesnek tűnik.
-
Ez a béna kapcsolódási opció el is kaszálta a lehetőségeit.
Adatkezelésre, akár karbantartás és leltározásra is príma lehetne egy ilyen cucc. Erre mire jó? Gyereknek firkálgatni.
Na ahhoz ez még drága!
Rocketbook jobb bevitelre illetve van még pár opció.
Szerintem a Sonynak is van ennél ezerrel fejlettebb gépe.
Kickstarter, Indigiego hemzsegett a jobbnál jobb megoldásokkal. És azok sikeresek, működnek is. -
válasz
A Molyember #1 üzenetére
A célközönséget én sem igazán látom... Maximum egyetemen tudnám elképzelni, de arra is van jobb alternatíva. Kicsit több funkció kéne bele, mert az én pénztárcámat is megnyitná egy E-inkes full funkcionális androidos tablet.
-
scdlsc
senior tag
Ezer éve várok egy iPad mini méretű tök egyszerű e-ink kijelzős tabletre, ami nem drága. Sosem lesz ilyen...
-
A Molyember
tag
Biztos csak en nem vagyok eleg kreativ, de nem tudom elkepzelni, ez megis kinek szolhat.
Irodai alkalmazasra korlatolt, csak jegyzetelgetni lehet vele, meg hangot felvenni, lejatszani nem, emailt, naptarat nem kezel.
Mi marad? Rajzolgatas, ebook olvasas. Elobbire profibbat is talal az ember, ha komolyan gondolja, utobbira meg olcsobbat.
Nem tudom hova tenni ezt az eszkozt ennyi penzert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma E-ink kijelzős androidos táblagép? Valami olyasmi.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest