Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dragoners

    tag

    Voltam ma Laptopszalonban puhatolózni a y510p csere ügyében, mi mennyi ideig tart, és hogy mi hogyan működik. A munkalapra és a típusra ránézve rögtön mondta az eladó, hogy 100%, hogy 30 napot ki kell várnom. 30 nap után meg a TMX bénasága, hogy mikor küldik ki a csereigazolást.

    Rákérdeztem arra is, hogy mi van akkor, ha az előző gép 16gb ramra ki volt bővítve (320k volt összesen, 300 + 20k), aztmondták, hogy kiszedték belőle a RAMot, tehát ha megveszem a 305k y50 -et, történjen bármi, 16GB rammal kapom meg (ha ráfizetek 20k -t a 4K IPS verzióra, akkor 4GB helyett 16GB -vel kapom meg). Azért jó tudni, hogy nem bukom el a RAM -ot a csere dologgal.

    A másik pedig, fentebb volt róla szó, hogy milyen az anyaga. Media Marktban, és a Laptopszalonban is megnéztem, nekem a gumi szerű anyag sokkal, de sokkal jobban bejön, mint a fém, a billentyűzet is jobbnak tűnt. Lehet, tartós használat mellett mind a kettőnek a minősége romlik, nekem 5 perc folyamatos külső piszkálás után valahogy jobban bejött (egyedül az összekaristolt hátlap nem jön be). Röviden tömören ennyi, ha pár hét múlva a kezembe lesz, lehet az anyagra majd én is fogok panaszkodni :)

Új hozzászólás Aktív témák