Hirdetés
- [Re:] Részletezte a Samsung az S21 Ultra 108 megapixeles kameráját
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Aktív témák
-
milanmarko
friss újonc
Sziasztok, egy Laptop vásárlásán gondolkodok, nyilván nem csak egy évre, hanem ameddig csak tönkre nem megy. Főként iskolai teendőkre, és programozásra használnám, de azért egyszer-egyszer komolyabb játékokat is futtatnék rajta. Szerintetek megéri 260 ezerért? Ha nem, milyen hasonló laptopokat ajánlanátok ebben az árkategóriában? Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
K53TA
tag
Én is ennek a tipusnak az egyik változatát néztem ki:
LENOVO IDEAPAD L340-15IRH Gaming - i5-9300H, 15.6FULL HD, 512 GB, 12GB, Geforce GTX 1050 3GB, Win10 + Gamer egérNálam a HP Pavilion power GTX1050, vagy a Lenovo Legion 530 / 540es sorozata is képbe került, de ezek már drágábbak, persze ezekböl is van millió konfiguráció.
Szóval jó kérdés, hogy mennyire jó az L340 széria, mert magyar oldalakon alig találok róla felhasználoi infot.
[ Szerkesztve ]
-
GonoszPuma
csendes tag
Sziasztok!
Megvettétek végül ezt a gépet? Mik a tapasztalatok vele? -
kem001
tag
Sziasztok. Én megvettem pár hónapja a 8 GB-os 256-os SSD-s kiadást, amit végül felbővítettem 1 TB-s SSD-re és 20 GB RAM-ra. A gép egyébként még a bővítést megelőzően is gyors, nekem nagyon bejött a teljesítménye. 2 dolog nem tetszik benne: anyaghasználata lehetne jobb, mert iszonyat gyűjti az ujjlenyomatokat, illetve a WIFI sebessége lehetne jobb..
-
GonoszPuma
csendes tag
Végül egy barátom is megvette, és volt nálam egy napig a gép, hangkártya drivert kellett javítani rajta... Előtte teamviewer-en próbáltuk, hát nem volt egy szép álom. Na de mindegy is.
Az anyaghasználat engem nem zavart, csak a touchpad esetében, az elég ratyi. Persze ezt a gépet leginkább asztalon egy gamer egérrel használod. Ami benne van azzal nincs gond, ugrós, viszi a játékokat, szóval igazából ez alapján ajánlanám én is. (Ez a 256GB ssd, 8Gb ram változat volt.)
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- DIGI kábel TV - digitális adás
- VOIP telefonálás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- [Re:] A Gigabyte is előrukkolt saját, 7 GB/s-ra képes adattárolójával
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- [Re:] Samsung Galaxy S20 Ultra 5G DS Cosmic Gray, független, több mint 1,5év garancia
- További aktív témák...
- ÚJ HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation Tervező Vágó Ultrabook 14” -40% i7-8565U AMD Pro WX3200 4GB !!
- Lenovo ThinkPad T470*vil.MAGYAR bill/Win 10 Pro/gari 2021.7.16-ig + AJÁNDÉK új vezetéknélköli egér
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
- Dell XPS 15 9570*ÚJ fedlap+ÚJ 15,6" 100%sRGB kijelző*i7 8750H/16GB/512GB /GTX 1050Ti/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest