- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
válasz
Plazmacucci #13672 üzenetére
Nem, épp ez az érdekes... Hogy semmi előjele nem volt, tegnap aktívan használtam, este lecsuktam, most be akartam kapcsolni es tessék...
-
Oceanus
tag
válasz
Plazmacucci #13670 üzenetére
Ki próbáltam de sajna semmi valtozas... Ha jol emlekszem nem az ultrabayes az alap kártya hanem ami be van epitve es a masik SLI-n keresztül segit be amikor kell...
-
Oceanus
tag
válasz
Remekelek28 #13668 üzenetére
Csak világít a kijelző meg a billentyűzet...
Esetleg tud vki itt Pesten aki foglalkozik vga javitassal? Csak olcsobb mint egy új noti...
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék :) Van egy lenovo ideapad y510p-m. Nagyon jo kis gép imádom de ma mikor be akartam kapcsolni, nincs kép. Világítása van a kijelzőnek, de mar a lenovo felirat se jön fel. Tudtok ajánlani esetleg megoldást vagy valakit itt ph-rol aki elérhető Pesten és jó szívvel iranyitotok hozzá? Nem szeretnék új gépet venni mert ez tökéletes nekem mindenre.
Előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek :))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest