- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Bocsánat, hogy felhozom a pokol bugyraiból ezt a topikot, de ezt meg kell írnom:
Hát elmondom őszintén, néhol majdnem fetrengtem a röhögéstől, máshol viszont sírni lett volna kedvem.
A sok parasztvakítástól, alapvető tévedéstől eltekintve nem lenne ezzel nagy probléma, lehet állást foglalni, érvelni, megmagyarázni mit-miért-nem, vagy éppen hogyan lehet, de Pala 120# kommentárja kiborította a bilit. Olyan nyilvánvaló volt, hogy kamu, hogy ők megcsinálták, erre mint egy idegen, beírja, hogy szerinte se lehet megcsinálni. Az ilyen embert egyszerűen férfi nemi szervnek szoktam nevezni. Erről ennyit.Lenne egy alapvető kérdésem az "értő" személyek felé. Szóval az SLI kábelt - amit már többen is megírtak, hogy nem IDE kábel, nem 40pines, hanem valójában teljesen megegyezik az FDD kábellel, ami 34pines - hogyan kell megcsinálni? A standard gyári SLI kábel középső négy ere meg van fordítva, valahogy így. Na most ha pl 3 kártyával csinálnánk, megint meg kellene fordítani a középső 4 eret? Vagy akkor a szélső 15-15 eret kell megcsavarni, vagy az egész kábelt, vagy hugyozzak rá az egészre, vagy hogy a f**xomba, ezen de fölq**tam magam.
Remélem valaki tudja a választ, és megnyugtat, mert a sok "villantok, hogy mim van" hsz után kéne egy kis értelem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Sapphire R7 250 1GB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest