Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Azt hiszem forrasztva van és nagyon szar helyen, én ja jól emléxek elvágtam a kábelt (gar nem érdekel, lásd tápcsonkításaim)
Én még nem láttam az átalakításról itt semmit. Ha nincs leragasztva a tápod, akkor nagyon egyszerűen szét lehet szedni, meg tudod nézni► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
elfelejtette
veterán
Hali!
Én megnéztem a konfigodat, de nem jöttem rá, hogy mitől használja ki magát teljesen a 450W-os chifi tápod!
Ha halkabbat akarsz, inkább cseréld le a nagy öregek által ajánlott Seasonic S12 380W tápra!
(mod. Az nem tudom, hogy milyen a házad szellőzése, de jobb ha tudod, hogy egy táp sem lesz halk addig, amíg vele akarod elszállítani a proci által termelt hőt a házból!)
[Szerkesztve]"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Winner_hun
titán
A géped nagyon nem hajtja ki a tápodat, az biztos. Meg az is, hogy a gyári ventillátor az igen hangosra sikeredett, szóval annál szvsz csak jobb lehet, nekem az elhalálozott coolink ventillátorom van benne több, mint fél éve, mindig ~1000 RPM-en és még semmi baja sem volt a tápnak. A silentblade a nevéből ítélve halk ventillátor, szerintem halkabb lesz, mint a gyárival.
És igen, nem lenne rossz tudni, hogy a házad mennyire szellőzik► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Láncfűrész topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!