Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Pont ez a gondom, hogy kristálytisztán emlékszem, amikor kijött a Soul Reaver (már felnőtt voltam vastagon), meg emlékszem az összes többi nagy névre is azokból az időkből (kb. végig is játszottam mind). Bár drasztikusan több időm volt játszani akkoriban, mint mostanság, de rémlik, hogy nagy elánnal vetettem magam bele a játékba. És NAGYON akartam szeretni, mert hát darkos volt, meg véres is... becsületemre legyen mondva 3/4-ig elszenvedtem vele, de aztán annyira, de annyira eluntam már, hogy soha nem vittem végig. Kizártnak tartom, hogy pont azt negyedet hagytam ki, ahol beindult volna a játék és lett volna cult classic.
(Második részben kb. 40%-nál nyomtam ki ásítva a vasat...)
-
Crus
őstag
Csak random példát hoztam a klasszikusok közül, hozhattam volna a Heroes of Might & Magic I-II-III-at vagy éppen az Eye of the Beholdert is. De ha már 3D, akkor ott a Project Nomad, Ecstatica, Aitd, hosszú a sor...
Phantasmagoria remek példa, imádom a FMV cuccokat is, rengetegszer letoltam, lehet újrázni kéne.
Silent Hill is jó példa, a kezdetleges 3D graf ellenére is brutál hangulata van, de ahogy fentebb írtam ezt még az Aitd is tudja.
Ellenben a cikk tárgya nincs egy ligában ezekkel a játékokkal és úgy tűnik nem csak nálam, mert, hogy ez a remaster bukta lett azt a számok durván mutatják.
-
Crus
őstag
Szerk: Bocs, új hsz akart lenni.
Anno megjelenéskor játszottam velük, középszarok voltak. Soha nem értettem körülötte ezt a nosztalgikus izét... egy Monkey Island vagy egy Full Throttle az jelenleg is üt, de ez? Akkor unalmas és repetitív volt, most meg egyenesen vállalhatatlan. Mondjuk ennek a remasternek a sikerét jól mutatja, hogy kb. 2200-an vették meg Steam-re, melyből az aktív játékosok száma 250 körül-re be is zuhant. (Előre megmondtam, hogy kár ebbe bármit is ölni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest