Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Péntek óta egyre több embernél látni, hogy elérte a honor lvl3-at. Mivel gyanús, hogy sokan szinte egyszerre kapták, illetve azóta is, de péntek előtt nem volt senkinek, így biztos van valami időkorlát is rá. Eddig abban a hitben éltem, hogy meg kell ütni adott játékszámot, adott mennyiségű kitüntetést, és aztán jár a honor szintlépés, de úgy néz ki nem így van. Tegnap egy facebook csoportos bejegyzésnél olyanok is jelezték, hogy megvan a lvl3, ami fölött nem tudok napirendre térni. (persze lehet kamuznak, de több ember is hasonlót írt)
    Egyik példa, valakinek a keveset használt accján lett meg honor lvl3. Itt a keveset használt azt jelenti, hogy elmúlt 1 hónapban 3 meccs összesen! Ez szimplán no comment, ha igaz.
    Másik példa, akinek szombaton járt le 2 hetes ban, majd továbbra is toxic/flamer volt, és kedden mégis jött a lvl3. Elvileg akit bannolnak, annak visszaesik a honor szintje, szóval lehet kamu, de tény, hogy mások is írták, hogy elég toxic-ok, flamelnek, mégis megkapták a lvl3-at. Reddit-en is van olyan aki arra panaszkodik, hogy szépen, kulturáltan játszik, még mindig lvl2, haverjai meg intelnek, flamelnek, és gyakran bénáznak is, mégis megvan nekik lvl3.
    Van aki azt írja, annyi a lényeg, mennyi meccset tol le illető, kitüntetés és report nem befolyásolja, és kezdem elhinni. Szomorú, pedig reméltem, hogy ez a rendszer értelmes lesz, de most kezdenek kibukni a hibák.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák