Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Carlytoo #52029 üzenetére

    Am érdekes, de mintha a játék próbálna visszacsábítani. Ha sokáig nem játszol, utána könnyebb meccseid lesznek mintha napi szinten nyomod. Ezt más játékokban is megfigyeltem már pl. fifában, de itt is ugyanezt a rendszert használják. Magamon tapasztalom, hogy mióta így elengedtem a játékot és kb 2 hetente játszok 2 meccset nem is vesztettem, ott vagyok lassan gold5 promóban és normálisak a csapattársaim is. Ilyen soha nem volt amikor napi szinten toltam.

    Az is benne van persze, hogy csak én vagyok rápihentebb és így hogy akkor játszok, amikor TÉNYLEG kedvem is van hozzá, mindenféle akarás nélkül, nekem is jobban megy a játék. Ez is igaz, de az biztos hogy az előbb leírtakban is van igazság, mert attól hogy nekem jobban meg és jó kedvvel játszok még kaphatnék smurf ellenfeleket vagy kaphatnék noob first rankedes csapattársakat mint oly sokszor, de érdekes nem kapok.

    Kis kitérő, de fifában is ugyanez van: ha nem játszok 1-2 hétig utána kb zsinórban mindenféle erőlködés nélkül atom könnyen nyerek 5-6 meccset is. De érződik is hogy az ellenfelem sem a legtáposabb, szóval amatőröket ad be. Viszont ezen túl ha folytatom vagy mondjuk másnap is odaülök 5-6 meccsre már biztos hogy objektíven nézve is sokkal erősebb ellenfeleket ad be, egyszerűen látszik a játékukon, ég és föld.

    Nem mondom, hogy játszatok csak hetente, de van egy ilyen mechanika a játékban, hogy a visszatérő casual rétegnek ne vegyék el a kedvét, ezt kilehet használni valamilyen szinten.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák