Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Hát komolyan srácok, tudom irtam már, de nem birom ezt a folyamatos 4v5-öt. 5/4 meccsem ilyen, most is az előzőn még esetleg nyerhettünk is volna, mert csodák csodájára nem volt noob a csapatomban.

    Tök jók voltunk, minden fasza, erre jön aminek jönnie kell, a Lee közli, hogy laggol és kilép. Persze 4v5-ben meg már csak húztuk a belünket egy bő 30 percet, ami egy jó száraz szopással ért fel kb. Ellenfélnél alap, hogy se noob, se troll, se afk nincs.... mindenki teszi a dolgát és nyernek.

    Nem vagyok egy ragelős fajta, tényleg mindig magamban keresem a szálkát először, hogy jobb lehessek, de ezt igy nem lehet. S5-ben vagyok, de nem látom az esélyét a feljebb jutásnak, mert baromi sok az a 20 pont amit levon az ilyen afk meccsek miatt, igy egy helyben toporgok csak. Lehet mondani, hogy ha igazán pró lennék 4v5-ben is lehoznám, mert egy jó platos lehozná, de én nem vagyok platos. Én csak egy egyszerű gold5-ig akarok feljutni és kész. Szerintem egy optimális csapatban afk nélkül tudok is a mainemmel olyan szinten játszani, de nem tudok egy trollt vagy afk playert is helyettesiteni már, ahhoz diamondnak kellene lennem.

Új hozzászólás Aktív témák