Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Látszik, hogy javában tombol a nyár, hihetetlen milyen embereket fogok ki... És mindig akinek legnagyobb a szája a legrosszabb. Meccs elején rögtön megy az okoskodás, hogy ki hova megy, mit hozzon, azt hinné ember akkor ő ért hozzá. Francokat, 0/14/2 kda-val egy dolgot ért el, feedelt ellenséget miden. Jungeles szintén 0/9/0, topos 3/9/1. És hiába haladtunk szépen boton, volt 4/0 is nekem, végén 6/8/4-ben zártam, mert feedelt enemy-vel én se tudtam mit kezdeni early game után. És persze értem én, hogy nem mindenki ügyes, de miért mindig a csapatomba kerülnek, és nem az ellenfélnél vannak. :U
    És elgondolkodtató, hogy a feeder midesünk tényleg ellenfélnek segített, ott táncolt folyóban, szembe a feedelt MF-el (azt hittük afk), és nem nyúltak egymáshoz, majd amikor közeledtünk akkor MF megölte gyors őt, majd még kettőnket, mert nem tudtunk már mit kezdeni ultijában, saját csapattársunk bait-elt be minket. :W Nem akartam reportolni, gondolom biztos nem szándékos, de amikor könyörgött chat-en végén, hogy "don"t report please", akkor éreztem, hogy tényleg troll volt. (akinek nincs vaj a füle mögött, nem is törődik a reportolással)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák