Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Valaki elmagyarázná egy kezdő mobásnak, hogy mi a fene értelme van annak, hogyha valaki beírja a meccs elején chatb, hogy hol akar nyomulni: only top-mid-bot? :F
    Semmi értelmét nem látom ennek az előre közlését... Én mindig úgy választok lane-t, ami a legkedvezőbb lehet az adott karakteremnek. Sosem döntöm el előre, hogy mit fogok vinni, ugyanis nem tudom mi fog velem szembe jönni. Ha meg nem bírom tartani, akkor egyértelmű hogy otthagyom, mert úgy nincs értelme vagy kérek segítséget oda. Azt meg duplán nem értem, hogyha oda megyek valakinek a "lane-ére" segíteni, mert látom, hogy nagyon nyomják és erre elkezd szidni?

    Arról nem is beszélve, hogy a support, karaktereket nem nézik semmibe. Soraka-val többször elő fordult, hogy kértem helpet a lane-omra, de xartak bele és vitték is a tornyot. Ha meg valakihez odatapadok, akkor meg pingel mint az őrült, hogy mennyek máshova. Ezért nem is szeretek olyan supportal játszani mint Soraka, mert nem tud egyedül érvényesülni, vagy csak az én kezem alatt nem, de legfőképp egy értelmes csapat nélkül nehéz.
    Ellenben Lulu nagyon jól tudja tartani a magát, akár két hero ellen is, csak vele az a bajom, hogy nincs meg... :D És egy darabig nem is lesz, mert drága.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák