Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz yabba #37015 üzenetére

    Az ARAM egy fun mód (főleg most ezzel az régi/új mark sumonnerrel). Én azért játszom, mert gyorsabb mint a normál, nem kell farmolással baszkodni.

    Viszont pontosan azért nem tudod a teamfightot gyakorolni, mert az ARAM lényege az R betűnél keresendő, azaz random.

    Tök véletlen szerű, hogy milyen champeket kapsz, nincs egy jól bevált egyensúly a tankok, carry-k és support között, az hogy team comp, nem is létezik. Marhára nem tudod megválasztani hogy milyen és mennyi CC-t hozz, nem tudsz counter pickelni, stb.

    Annyit tudsz tenni, hogy akit megkapsz, azt a lehető legjobban próbálod játszani, és kihasználni.

    Nem a trollkodás a lényeg, hanem az (és bocsáss meg ezért a kijelentésért), de unskilled vagy - a saját meglátásod szerint is.

    Ezzel egy dolgot érsz el, hogy azoknak, akik talán jobb helyen végeznének, elrontod a besorolóját - mert nem csak te kapsz ki a meccsen, hanem ők is.

    Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy kizárólag a te hibád minden eddigi vereségetek, de ha te halsz a legtöbbször, azt úgy nevezik, hogy feeder. És bizony egy elfeedelt ADC-nél, már csak egy elfeedelt mides assasin a jobb, ezt megmondta már az álmos könyv is.

    Nem hegyibeszédnek szánom ezt, de hidd el, mi is a hajunkat téptük, amikor a lanet simán megnyerjük, csak volt egy midesünk, aki úgy döntött, hogy kell az enemy midesnek egy pár free kill, utána a junglerünk is megkerügült, mert 1v1 mid fightba mindig későn kapcsolódott be, de akkor is úgy, hogy Ő is kinyiratta magát.

    Eredmény: szarrá feedelt mid, az enemy junglernek pedig egy lannel kevesebbel kellett foglalkozni, mert az már nyert ügy volt.

    Majd jöttek az olyan ötletek, hogy épp 4-en voltunk, mert volt megint egy user, aki úgy döntött, hogy túl fáradt kattingatni, inkább nézi a szürke képernyőt, hát a maradék két csapattársunk nem akkor gondolta úgy, hogy ideje meglátogatni Nasort egy délutáni teázás alkalmával? Dehogynem.

    Eredmény: két újabb teljesen felesleges free kill az enemynek.

    Végeredmény: miután megnyertük a lanet, és jól mozogtunk teamfightban, egy unskilled és két idióta miatt buktuk az egész meccset.

    És mind a két meccsünk így nézett ki, amit vesztettünk. - ezek miatt a meccsek miatt Silver II-ben vagyunk, Silver I vagy Gold V helyett.

    Szóval ok, hogy te majd bronzból feljössz, de a másikkal ne baszarints ki, ha nem muszáj. :)

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák