Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devilinsid3

    addikt

    válasz ClydeBeka2 #30035 üzenetére

    nézd mint mondtam, nem vagyok plat szintű, de értelmes csapattal egységes körülmények között (és itt azt értem, hogy a bot nem 0-10ben van, vagy nincs afkunk) tudnám hozni szerintem a gold végét, de a silver I-et biztosan
    és ezért is bosszant, hogy pl. ha aramozok vagy valami más mindenki okoskodik magának, hogy hah csak bronze vagyok miközben ő Silver III-IV.. mondom gyere akkor megnézzük mit tudunk egymás ellen 1v1ben(mert a játékban mutatott teljesítménye, mozgása, spellezése alapján lazán lejön, hogy ő a csapatának vagy a jobb picknek köszönheti a jobb ligát) és ezért sem úgy megyek minden meccsre, hogy 1v9, mert mondom Goldnál nem vagyok jobb, vagy max. Gold vége.. de az igazat megvallva nem is akarok (bár nem tudom, hogy tudnék-e jobb lenni)
    ez a játék számomra szórakozás (lenne), hiszen nem érzem magamban azt, hogy én ebben kurva jó vagyok, viszont az adott körben megteszek mindent a csapatért és elvárnám másoktól is ezt a hozzáállást, de a játékaim fele tényleg abból áll, hogy vagy van 1 troll, vagy 1 full gyökér, vagy olyan csapat ami mid game után nem mozog együtt, nem wardol és az enemy szétszed.. persze mostanában szerencsés csapatot kaptam és az 5 gameből 1x kaptam szar teamet, 1x én voltam szar miden, de ebből az 5ből 4et megnyertünk és öröm vót meg bódottá szóval itt egyből nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a csapattól sok minden függ..
    pl. miden tudom a sort tolni, mert nincs az, hogy a jungles, de már volt olyan időszak is amikor a support is középen csücsült, hogy ne tudjam a sort tolni, mert lent botot 2v1ben hozta az enemy adc fent is be volt tolva a sor és hát akkor 3v1 mid.. ráadásul a magam 1 kis wardjával..

    /// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

Új hozzászólás Aktív témák