Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deatom

    tag

    válasz ChromeX #27049 üzenetére

    nem az volt, hogy csökkentették már asszem a legtöbb supportnak az ap ratióját s4 elején? Én nemtom, most hogy lett lulu mid ennyire népszerű...bezzeg amikor még valami nagy prő nem pickelte vlmi versenyen, ha én pickeltem, akkor meg mekkora noob vagyok, meg troll pick :) pedig pl a garen ellen is elég hatékony tud lenni :)
    Eddig is op volt, csak nem "figyeltek" fel rá a nagyok. De utána persze egyből kell a nerf, mert milyen op lett ez a lulu. (nem mintha változtattak volna rajta bármit is)
    Érdekes egyébként, hogy a "kicsik hogy mennek a nagyok után".... Játszanak a nagyok versenyen valakivel mondjuk toppon, legyen Mundo, pár nap és minenhol instalock Mundo top, ha jó, ha nem. Utána meg mennek a sírások, hogy há de nerf Mundo de izibe, me óopé! Aztán a riot meg nerfeli... Ezt mondhatni körforgásnak is :DD

    Szerintem meg arról van szó, hogy a régen játszott "erős" championokat előveszik a nagyok, mert ugye az ellenfél zavarba jön, hát ez ellen mit is kell csinálni....vagy rájönnek, hogy Lulu jó miden is, begyakorolja, az ellenfél csapat meg csak les...:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák