Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alain72
csendes tag
8 GB kevés??? ASRock Z77 Extrem4, Intel Core i5 3450, OCZ SSD Vertex4 128Gb, 2x4GB Geil Evo Corsa 17000/2133 DDR3 Kit, Asus GTX 550 Ti
Eddig ezzel a konfiggal olyan problémám, hogy "kevés" lett volna semmilyen alkalmazással vagy programmal sem volt.
Szerintem legalább 5 éve, hogy 1 milliószor gyengébb XP-s gépemen gond nélkül használtam.
Nem értem ... akkor most dobjam el és vegyek új kártyát?
-
alain72
csendes tag
Sziasztok!
Nékem is van egy Winfast TV2000 XP Expert tunerem CX23881-19 chippel.
Talán ez a leggyengébb eleme a gépemnek, de valamikor évekkel ezelőtt úgy emlékszem egész jól működött, így ha lehetséges szeretném újra használni.
Legális Win8Pro MC 64 bites rendszer fut a gépemen 8 GB rammal.
A telepítés előtti "kompatibilitási segéd" futtatásakor kompatibilisnak ítélte a tuner kártyát a program. A telepítés után viszont az eszközkezelő sikoltva hibát jelzet, így több drivert is kipróbáltam, de hiába. Miután kivettem a gépből és a drivereket is egytől egyig eltávolítottam ismét kutakodni kezdtem és a Microsoft oldalán és ismét ezt az infót találtam [link] Bosszankodva felhívtam a Microsoft Supportot, ahol azzal takaróztak, hogy ők a Leadtek állításaira alapozzák az oldalukon közölt információkat, így keressem meg a Leadtek-et a problémámmal. No most eddigi nyomozásom szerint jelenleg nincs hivatalos Leadtek importőr, így magyarországi támogatás sem, bár az egyik nagykerben említettek egy Leadtek-es gurut, aki igyekezett ezt az űrt kitölteni. Sajnos a nevét eddig nem tudtam megszerezni, de hátha Ti tudjátok kiről van szó vagy tudtok az én problémámra is megoldást.
Üdv. A.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bambu Lab P1S Combo eladó
- Gamer PC 10.GenI3/GTX 1660 Super
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest