Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz azbest #7374 üzenetére

Ebben a tsreader-ben nem vagyok valami penge, hogy hogyan kell értelmezni a kapott adatokat, ezért fellőném a 850 és a 810 MHz-en készült eredményeket. Bár lehet az jó jel, hogy a Signal quality 100%-on áll :B

Ez a 850 MHz-es.

És ez a 810-es.

Az igazgatással nem értem most el sok javulást. Egyébként még egy érdekes felvetésem lenne...miért van az, hogy ha java alapú chatet használok (pl. chat.hu, gyaloglo.hu) a PVR2-vel egy időben, akkor látványosan rosszabb minden? Mármint nem a kép szétesésére gondolok, hanem sokkal jobban akadozik a kép és a hang is. Valahogy olyan, mintha ütné egymást a két dolog, és ugyanazok az erőforrások kellenének nekik...pedig a gép mind memória-, mind processzor terhelés ügyileg simán bírná egyszerre a kettőt. :U

Még valami: a tetőantennánk enyhén szólva nem mai csirke, kb. 15 éves...nem tudom, ez mennyire mérvadó :B Ja és a tsreader a win újratelepítés előtt nem ment fel, az ini fájlok közül egyet sem tudott felrakni...most meg pöccre.

És még egy: a csatornákat nem tudom, mutatnia kellett volna-e a jobb oldalon, de nem tette.

Új hozzászólás Aktív témák