Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz vfo7 #9917 üzenetére

Hát én is pont azt mondtam, hogy antenna kell, te meg közölted, hogy nem az veszi az adást. :U
    Tudom mi a rádiófrekvencia, nem vagyok hülye. ;) Ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy azt mondtam (+1x), hogy antenna kell az adások fogásához, anélkül itt nem lehet (nem is tudom, ?x írtam már). Erre közölted, hogy nem kell antenna az adás vételéhez, ami tényszerűen téves állítás. ;)
    Az átalakításra meg magad írod: "a levegőn át beérkező digitálisan modulált rádiófrekvenciás jeleket érzékeli és továbbítja a jelátalakítóba , ami a DVB-T stick maga." Én eleve az antennára írtam, hogy fogja a jeleket (ami, ugye, állításod szerint nem fogja azokat), már ha rá van kötve a tunerre. Írhattam volna még egyszer, csak úgy gondoltam, az előző mondat még megmarad pár mp-ig, ha valaki elolvassa, amit írtam. :B Én legalábbis úgy tudom, hogy ha antenna van rákötve, akkor a (bármelyik) tuner onnan veszi a jelet, de lehet, tényleg "műveletlen" vagyok, meg az erősítős antennám is az lehet, amely csak addig dolgozik saját "kútfőből", amíg rá nem kötöm a külső antennát. :DDD Bár magyarul inkább a tudatlan kifejezés illene ide, ill. a tanulás, nem a művelődés. Ha rosszul tudom.
    Az bosszant, hogy vagy simán nem érted, mi a problémám, vagy még arra sem vetted a fáradságot, hogy figyelmesen elolvasd. Megoldást persze még mindig nem kaptam, miközben lényegében azzal vitatkozol, amit magad is mondasz. :C De megbántani nem akartam senkit, bocs, ha úgy jött le. :R

daa-raa: Kedves tőled, hogy megnézted, de tartok tőle, hogy teljesen feleslegesen, mivel hogy nem ITT nézted (mintha ezt is írtam volna párszor :U ). Amúgy hol állítottam, hogy van stickem? A kérdés az volt, miért nem tudom fogni a magyar kereskedelmi adókat Anno néztem sticket, amikor noti volt tervbe véve, nem tudta úgy hozni az adásokat, mint a tunerkártya, tehát nem is gondolkodom benne, főleg, ha koax csatlakozó nincs rajta. Szóval akkor ismételten elmondom: nekem az itt nem segít, ahogy az sem, ha BP tele van szórva digitális adókkal.

De lényegében értem a válaszotokat: nem tudjátok a megoldást, ahogy a probléma okát sem. Ennyit elég lett volna írni. :R

Új hozzászólás Aktív témák