Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
sziasztok leadtek pxDVR 3200H tunerem van minden ok beállítottam a csatornáimat el is mentettem őket de mi van akkor ha új csatorna jelenik meg, ugye van olyan opció a beállításokban hogy uj frekvencia hozzáadása beírom a frekvenciát de semmi nem történik kérdésem az lenne hogy oldjam meg ezt a helyzetet anélkül hogy újból kéne keresnem és neveznem a csatornákat jelenleg pvr2 v2.0.3.24 használok válaszokat előre is nagyon köszönöm ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő