- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Elfogadható minőségben nem fog ráférni 2óra. Esetleg 1.5, de akkor már a hang is jobbam össze van tömörítve. Nálam eddig ami bevált(nem szeretek sokat szöszölni vele,meg számolgatni, stb) Rögzítem Xvid-be 3-4gb között wav-val. Megcsinálom az mp3-at kb 60-120mb-ra(128 vagy 96kbps) Általában 600-620mb marad a videonak xvidnek megadom a méretet, majd eljátszik vele 4-6 órát két lépésben attól függően, hogy milyen kicsire kell összetömöríteni a filmet. Utánna máár csak hozzácsapom az mp3-at és kész.
-
bzoley
veterán
Akkor viszont én is egyértelműen írtam
Más codec nem jó. Pl. DVD-nél, ha nem akarszt vele sokat dolgozni, akkor egyből mpeg2-be kell rögzíteni, vagy a rendelkezésre álló helytől függően, először választhatsz valami veszteségmentes, vagy kis tömörítésű codec-et.(mjpeg,stb) esetleg xvid minőségre hangolva, de utánna mindenképp mpeg2-t kell csinálni belőle(plusz 2-6óra munka) Tehát bármivel rözíthetsz, amivel úgy érzed, hogy neked minőségileg a legmegfelelőbb, de később újra kell tömöríteni az anyagot, hogy megfeleljen a DVD, VCD ,SVCD szabv-nak. Azokat meg ismered.
Sorry megfeletkeztem a topic-ról
Az ''ismeretlen'' codec-eket meg csak akkor érdemes használni, ha tudod mire jók. Esetleg kipróbálod őket sorban.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Vagy én nem vagyok képes megérteni, mit kérdezel, vagy te nem tetted fel a kérdést halyesen. A VCD, SVCD, DVD szabványoknak megfelelő codec-eket fentebb felsoroltam. Rögzíthetsz más codec-kel is(amit csak feltelepítesz a gépre), de nem fognak megfelelni a fenti szabványoknak. Ha pl xvid-be tömörítesz, majd pl. DVD-t akarsz csinálni belőle, újra lesz kódolva mpeg2-be. Szóval nem értem milyen szabványra gondolsz.
-
bzoley
veterán
Nem lehet, hogy azért mert ezek előre definiált profilok? Esetleg ha megpróbálkozol egy új profil létrehozásával. Rápillantottam és egy új mpeg2-t kreálv állítgathatom szabadom. Mellesleg ezek a méretek elég kiábrándítóak. Saját magamnak xvid-del szoktam felvenni, (elsőre kb 20-40mb/perc, 3-4gb/film)
azután, ha érdekesebb dologról van szó, akkor xvid két lépésben méretre.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest