- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Balázs33 #3552 üzenetére
Szedd le a driver-t a leirásnak megfelelöen, rakd fel a 3208-beta-t. Ha utánna sem jo, vedd ki a kártyát és keresd meg rajta, melyik verzio.(kétféle betüjel) Lapozz vissza néhány oldalt, valakinek volt itt egy elmélete az ujabb kártyákrol és a nem müködésükröl. A codecpack-et meg szedd le!
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
Balázs33 #3539 üzenetére
A linkelt utáni verziók egyes felhasználóknál elég furcsán működtek. Talán nekem volt a legtbb gondom velük, ezért ezt a régebbit használtam én is eég sokáig. A legfrissebb verzió már úgy ahogy működik, de azért a csatornák sorbaállításánál nem árt ki-be lépkedni, hogy változzon is valami. Én most már maradok a DTV-nél
Tototos:
Működnie kell a távirányítónak ugyanúgy. Telepítsd újra, vagy engedélyzd a Wizard-ban.
Td:
Akkor passz. Egy próbát azért megér. -
bzoley
veterán
válasz
Balázs33 #3526 üzenetére
Hülye kérdés, PVR-ben is fel van tekerve a hangerő?
PVR-t most nem tudom előszedni, de több helyen az Analog Mix(aux,bla-bla)-t kell választani.
Sistergés esetleg lehet a Hungary miatt is, próbáld meg Germany-vel.
Ja, gyári cd? Ajánlanám az új PVR és driver beszerzését:[link]
Tototos:
Érdekes
Más országgal is? Nálam egyiknél csak egyet-kettőt talál meg, másnál meg jóval többet.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Igen, 2004-es. Egy darab béta van még, ami újabb:
Latest 32-bit BETA driver 5.13.1.2713 (April 20, 2006) [link]
Egyből használható volt a program, vagy előbb dobott egy ilyet?: Cannot find any available BDA device
Azt ígérték, hogy most már nem lesz több ilyen
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Stirlitz #3473 üzenetére
Lényegében arról van szó, hogy összedugják a fejüket, de nem biztos, lesz is belőle valami, mert rengeteg dolgot kéne hozzá átírni a programban.
Lorcsi:
Sajnos nem szerepel a kártyád a listában.
(Viszont láttam PVR3000-et. Vajon mi lehet ez?)
Hati:
3. A forum member complain about hardware encoding whit Winfast DTV.(PVR2000)
Hardware encoding not available in Winfast DTV?
Ha jobban megnézed, nemhogy a saját nevemben de még csak nem is ebben a topic-ban elhangzott panaszról van szó(Dchard(ha jól írtam) van gondja a hardveres kódolással)
Yes, WinFastDTV will support PVR2000 hardwaer encoding in the near future.
Szóval láthatod, hogy mások kérdését közvetítem. Ez nekem is jó, mert nem gondolják azt, ezt mind én találom ki, csak hogy fárasszam őket.
Az általad próbált programokban talán annyi közös lehet, hogy még az elején felvázolták, mit szeretnének, hogy tartalmazzon a program, és eleve úgy építik fel az egészet, és módosítani/finomítani is könnyebb. Ezzel szemben a DTV valószínűleg egy PVR skin-módosítással kezdődött, majd elkezdték foltozgatni/módosítgatni(lehet egyszerűbb lett volna újraírni, nem tudom) és most tart, ahol tart. Egy komolyabb változtatás(lásd fentebb), a program több részébe való jelentős belepiszkálást igényel, és akkor még mindíg kérdéses, hogy egyáltalán megvalósítható-e. Azenfelül van még egy fontossági sorrend, aminek az elején a kritikus hibák javítása van, csak ezután jöhet többi. Szóval még ha nem is egyszerre, de ha valamelyik javaslatot életképesnek találják, előbb-utóbb be fog kerülni. Nézd meg az egyik csúcskártyát(550pro) még használható programot sem nagyon tudtak hozzá készíteni egy év alatt. Ehhez képest mi abszolult nem panaszkodhatunk -
bzoley
veterán
Hát ilyennel még nem találkoztam. Esetleg azt megnéztheted a beállításoknál(F11), hogy a VMR9 mód be van-e kapcsolva, és annak állítgatásával játszol. VMR-módban nálam a második DTV indulásakor villog a kép, amig teljesen be nem tölt.
Bár a bt878 támogatás csak rémlik, mintha létezne. Nem biztos, hogy neked való. Mindjárt szétnézek.
murphy27:
A PIP/PAP/POP csak videóval fájllal működik, vagy hibrid tunerrel(bár ott inkább az MVP mód kapcsol be).
Még két tunerrel is csak két DTV-vel működik:[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Stirlitz #3467 üzenetére
Nem értettelek félre, csak válaszoltam valamit
Nekem nincs döntési jogom semmiben, még itt sem. Bárki billentyűt ragadhat, és leírhatja az óhaját a fejlesztőknek. Kérdés, hogy érdemes-e(feljebb vázoltam).
Más egy újítás benyújtása, vagy egy feature kritikája. Mindkettőnek másképp kell nekikezdeni és nem jó keverni
Hati:
Azért nem kell megsértődni
Soroljad, ha van mit. Csak az adagolást az ésszerűség határain beül kell tartanunk. Mindíg egy kicsit
A legutóbbi javaslatom is komoly fejtörést okozott(asszem korábban már említettem):
[link]
És az első reagálás:
We will take it into our consideration, but I can't promise you when it will be done. We need to modity lots of codes and the UI to support that function.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ez nem egészen így működik. Ahogy mondani szokták, a pofátlanságnak is van határa, és ha azt átlépjük, csak azt sikerül elérni, az összes mail automatikusan a kukába lesz irányítva. Valszeg én sem venném jónéven, ha minden sz***al zaklatnának naponta. Már a Magyar nyelv támogatásánál nyalizósa vettem a figurát, az XMLTV-t meg csak úgy mellékelten jegyeztem meg és hosszasan dícsértem, hogy milyen ''szuper'' program lenne, ha ezt is tudná. Ha figyelembe vesszük, hogy a program a digitális tv-adásokhoz készült, és a digit-tuner tulajoknak(nem nálunk) el kellett magyarázni, hogy nem nekik készült az xmltv-import(mert nem tudják használni), asszem egy szavunk sem lehet.
Hogy nem túl esztétikus? Nem, de legalább van, és asszem egy hét sem telt el, hogy megemlítettem, hogy de f*sza lenne. Ha most azt írnám, hogy nem tetszik, csináld újra, szerinted foglalkoznánk velünk többet? Daa-raa emltette a ló túloldalát(asszem). Igaza van.
Mondjuk a hírdetménnyel ellentétben a frissített dll nem kerül be a csomagba
(én sem tudtam letölteni valamiért, csak TC-n keresztül)
Stirlitz:
Elnézést, majd igyekszem háttérbe szorulni
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Winfast DTV 2.0.1.89 ~ 14 June, 2006[link]
1. Now and Next OSD for Analog TV if there is XMLTV file imported.
2. Some strings in Hungarian language library are modified. (Thanks for Zoltan's help)
3. Mutiple-device time-shifting at the same time. (M.V.P)
4. WinFast DTV will switch to analog automatically if there are no BDA devices.
Megint este nyolc lesz, mire letöltöm
Asszem akad néhány érdekes frissítés, és megszűnnek a ''nem ismeri fel a tuneremet'' kezdetű problémák. -
bzoley
veterán
Megnéztem. Lehet, hogy idegesítő, de szerintem nem hiba. Mivel megváltoztattad az egyik paramétert, innentől a program nem tudja eldönteni, mit is akarsz. Neked kell a többit is beállítani. De te mondtad:...és módosítani akarja a kezdés és befejezés időpontját. Megkaptad a lehetőséget
Felírtam. -
bzoley
veterán
válasz
TriackFeri #3458 üzenetére
Ctrl+/-
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3447 üzenetére
Ááá, annyira azért nem
Amúgy csak poénnak szántam.
De jobban belegondva, szedegetjük itt össze az újítanivalókat, bombázzuk velük a fejlesztőket, és ez csak egy ország egy fóruma a sok közül. Mennyi levelet bogarászhatnak át naponta?
Azért kicsit meghatódtam, mikor megláttam ezt a sort:
WinFast DTV can import XMLTV file and display full EPG programs (by shuk)
Ezért kísérletezgettem annyit a sok béna programmal, hátha valamelyikkel együttműködik.
Aztán bekerült a programba, de gondoltam kitalálták ezt maguktól is.
De miután leírtam, hogy valami nem stimmel az újítással, ez jött:
...I have two XMLTV files which were sent by you before, and there is one
without stop time....
Tehát azokkal a mintafájlokkal kísérletezgetett, amit ezelőtt egy-két hónappal küldtem el.
Egyrészt örülök neki, hogy belekerült, mert szeretem használni, és hasznos, ha pl. egy felvétel ütemezéséről van szó, másrészt pedig valahol jól esik, hogy egy kicsit én is/mi is részesi lehetünk egy program tökéletesítésének(ezt a szót még leírni is nehéz volt)
A magyarítás ha úgy vesszük, akár hidegen is hagyhatna, mert noha elég gyenge vagyok Angolból, de a megszokás miatt már szinte zavar, ha egy program Magyarul ''beszél''. De mivel nekem is van olyan ismerősőm, aki még az OK-t sem érti, ha nem oké-nak van írva, gondoltam hasznos lehet egy ilyen apróság elkészítése még szórakozásból is. Szoktam ilyet csinálni. A fent említett ismerősnek fordítottam le a Paint Shop Pro asszem hetes verzióját félig-meddig. Mondjuk azt néhány hét után meguntam, kicsit terjedelmesebb anyag, mint egy DTV
Húú, basszus, egy kis láz mennyi b*romságot tud leiratni -
bzoley
veterán
A PC World-ben van egy rövid teszt-féle a DTV2000 H-ról.
''...A Winfast PVR-t leváltó Winfast DTV-program lélegzetelállítóan jól sikerült, ráadásul kezelőfelülete teljes mértékben magyarított....
Híres vagyok -
bzoley
veterán
válasz
horvathkrisz #3435 üzenetére
Kb. Hibrid tuner, boldogul a digitális és analóg jelekkel is.
Ma nagy nehezen elhatároztam, hogy beújítok egy ilyet. Elbattyogtam az A*ua-ba, mert úgy tűntették fel, hogy épp van náluk. Nem volt. Nem ártott volna előbb odaszólni telefonon, megspóróltam volna egy utat
Miután hazaértem, gép bekapcs, tv indít, és csak vezérlőpult volt, meg hang. Kép sehol. Túlzottan nem csodálkoztam, mert tegnap óta a registry módosítások száma jelentősen meghaladta a hozzázólásaim számát itt a fórumon. Mindenesetre a hétfői hangulatomnak nem tett jót -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Attól, hogy átírtad, még nem az fog indulni. Ha nem írnád át, akkor is van benne egy Run Winfast DTV, de a Wizard nem ismeri fel, vagyis, csak bizonyos kártyák esetében rendeli hozzá. Ha nincs fenn a PVR, akkor lehet onnan indítani a DTV-t. A registry-t kéne feltúrni ez miatt, de még nem találtam rá. Egérrel indul, csak távirányítóval nem.
-
bzoley
veterán
válasz
billywood #3407 üzenetére
Ugyanúgy kell működnie DTV-vel is. Ha nem megy, akkor rossz volt a telepítés mikéntje. PVR-t ki kell kapcsolni. A DTV leállítja a Wizard-ot és egy másikat indít helyette. Kezdd előlről.
Evko:
mondjuk ez a feszegetéses dolog nekem sem jött be, le kellett kapnom a burkolatot és a lemezkét kicsit beljebb kellett hajtanom. Ezen kívül, ha nincs szálszakadás, akkor nem nagyon szabad elromlania. -
bzoley
veterán
-Tövig be van dugva a csati?
-Wizard-ban valamiért nem lett letiltva?
-Esetleg finoman feszítsd meg a csatlakozót a kártya hosszirányában (mindkét irány), közben nyomj meg egy gombot. Érintkezéshiba előfordulhat.
-PVR újratelepítés
-vagy valamit végleg leporoltál a kártyáról főleg, ha nem voltál leföldelve
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3398 üzenetére
F10, F11 új funkciót kapott és vagy nem maradt hely, vagy egyszreűen el lett felejtve. Azért majd megemlítem
(ha el nem küldenek melegebb éghajlatra, mert egy A4-es lapot tele lehetne írni ez eddig összegyűjtött és elküldött javaslatokkal. Igaz, ő mondta, hogy ha van valami javaslatom, akkor küldjem el)
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3396 üzenetére
Légyszíves ne nézz ennyire amatőrnek
Csupán hanyag fogalmazásról van szó, valahogy így értettem:
Azt meg csak most vettem észre, hogy újra működik a numpad-ről való kapcsolgatás.
Az előző verzióban(lehet, hogy csak nálam nem működött) ugyanis nem tudtam direkt kapcsolgatni a csatornákat.
Amúgy sok minden van a kézikönyvben, ami nem, vagy csak hiányosan működik.
Pl. az F4 is szerepel az egyik dokumentumban, de hiába nyomkodtam.
Az viszont gondolom korábban is feltűnt, hogy a fel le nyilakkal lehet egyesével csatornát léptetni, a jobbra balra nyíllal pedig hangerőt szabályozni
Gép előtt ülve mi mással tenném?
Azért nem fogom a távirányítót keresgélni. Annak az ágyban a helye -
bzoley
veterán
Elsőt említettem, másodikat nyomatékosabban, viszont a tvirányítót elfelejtettem, pedig végignézegettem a gombokat és asszem a menü-gomb helyén elférne. Mármint az egész EPG előhozásához, mert ha nyomsz egy Entert, kíírja a csati nevét, már csak a műsor nevét, meg az eltel tidőt kell mellédobni.
Igazából a szűrők kezelését talán másképp kéne megoldani. Az lenne a legjobb, ha lehetne egyszerűbb módon be-ki kapcsolgatni a telepített(mondjuk diectshow) szűrőket. Nekem jól jönne egy comb-filter is, de még nem sikerült rávennem a programot, hogy használja is. -
bzoley
veterán
válasz
#96302336 #3388 üzenetére
Dehogynem. Egy-két hónappal ezelőtt napokig szórakoztam a különböző programok próbálgatásával. Írtam is róla akkoriban. Az egyetlen program, ami tényleg érdekesnek tűnt az a FlyDS volt. Abban lehettt használni két tunert:[link]
Azonkívül rengeteg hasznos/haszontalan beállítása van(lapozgatós csatornaváltás, etc)
De valamilyen okot mindíg találtam, hogy kidobjam az adott programot
Így most a DTV-t próbálom tökéletesíteni
A következő újítanivaló(példakép):[link] -
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush #3386 üzenetére
Valójában semmire, mert nem tudok a két tunerhez külön beállítást használni. Remélem, hamarosan születik valami megoldás. Egész jó lenne, mert attól függően, hogy mi a kártyak sorrendje, ha beállítok egy műsort felvételre, akkor automatikusan a másik tunert indítja el, így én nyugodan nézhetem tovább, amit addig. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy ha kijelölöm a néma felvételt, mindkét tunert elnémítja.(mintha korábban külön tudtam volna halkítgatni a kettőt) Még kipróbálom külön hangbemenetre kötni a kettőt, de nem hiszem, hogy megjegyezné, hogy melyik melyik, mert az utoljára kikapcsolt DTV beállításait írja be a registry-be.
Két különböző tuner használata talán még előny is lehet. Csak külön-külön is együtt kell működniük a DTV-vel. -
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush #3380 üzenetére
Nálam kettő van a gépben
[link]
De kell, hogy a program is támogassa a párhuzamos futtatást.
Vollai:
Ez a kérdés már egy másik topicba való, de nincs Magyar verzió belőle.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
[link], de ha ez túl bonyolult lenne, akkor:[link]
Csendben megjegyezném az x264-et, igaz még csak kíséletezem vele, de még 700kbps mellett sem romlik látványosan a minőség.
All:
Készítettem egy kis leírást az XMLTV-hez, hátha lesz, aki nem boldogul vele.
Ugyanitt megtalálható a legfrissebb Magyar nyelvi fájl is a Winfast DTV-hez:[link]
Egyre jobban imádom ezt a programot
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Igazad van, felírtam
Valami engem is zavart, csak nem jöttem rá, hogy mi az oka.
Viszont van még egy apró javítás, korábban Daa-raa is észrevette, de most, hogy próbaképp küldözgettem a műsorokat az ütemezőbe és mindíg összefutottam vele, megkérdezetm, hogy hogy nem lehetne-e az ütemező alpértelmezett profilja ugyanaz, mint ami be van állítva felvételnek, mert az mpeg1 nem az igazi. Mostantól az alapértelmezett felvételi profilt ajánlja fel az ütemező.
(Nekem elsőre nem ette meg a fájlt módosítás nélkül, de még teszek egy próbát)
RoyalFlush:
Helyi menü - a Winfast DTV-ről...(nem is értem miért, a későbbi verziókban már névjegy lesz)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Lehet töltögetni:
Winfast DTV 2.0.1.88 ~ 9 June, 2006:[link]
Én majd csak este fogom meglátni -
bzoley
veterán
A hiba kijavitva. A hamarosan letölthetö verzio automatikusan hozzáadja a fájlhoz a hiányzo kodot.
Pedig lett volna mit tesztelni. Már honapokkal ezelött elküldtem mindkét változatot és azt be is ismerte, hogy az egyikböl hiányzott a stop kod. -
bzoley
veterán
Jól gondoltam. Hiányzott a stop idő, ezért nem olvasta be rendesen.
Két lépésben meg lehet oldani:
Készítettem egy grab.bat és egy short.bat fájlt.
Az elsőben egy alap bálltás van: xmltv tv_grab_huro --days 1 --output hun.xml
És a második a lényeg:xmltv tv_sort hun.xml > hun_sorted.xml
A hun_sorted.xml-t már megette a DTV
Asszem egyelőre elég, majd hétvégén komplikálom még egy kicsit -
bzoley
veterán
Hát ez az, nekem meg működik. Csak annyit csinálok, hogy import(amit nyíllal jelöltél), majd kilépés és ennyi. Az új xmltv-t most tesztelgetem. Egy csatornával próbálkozok. Az első műsort kiírja, de a következőt már nem. Talán az lehet vele a gond, hogy em ír stop időt. A másiknál nekem az be van állítva, de xmltv-ben f*ngom sincs, hogy kéne. Azonkívül eltérő kódolást is használ.
-
bzoley
veterán
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, mert egyből megette az eddig is használt fájlomat. Azért is linkeltem azt próbának. Egyelőre a saját problémámról írtam, meg kérdeztem, hogy ez már egy kész elképzelés-e, vagy doloznak-e még rajta. Azt mondta, hogy ez még nagyon kezdetleges, dolgoznak még rajta, meg kíváncsi volt, hogy képzelem el a ''tökéletes'' változatot. Megemlítettem a categóriákra bontást, színre bontást, meg az osd-n megjelenő műsorcímet eltelt idővel százalékban. Más nem jutott eszembe. Lényeg, hogy ez olyan épp hogy működik változat, a fenti hiba már biztos javítva lesz. Nem tudom, neked miért nem jó, a program elvileg ugyanúgy működik mindenhol. Te melyik programot használod, ilyen beállítással a műsorok begyűjtésére?
Tegnap xmltv-vel is leszedtem egy napi műsort és hasonlóan jártam, mint te Gyakorlatilag egy darab címet jelenített meg, azt is pár nappal korábbról. Mindjárt nekiesek az új vezió letöltésének, hátha jobb lesz. Bár, ameddig a tvxb-vel nincs godnom... -
bzoley
veterán
Max. annyi gondom van vele, hogy ahányszor belépek, mindíg meg kell nyomni a bal falső sarokban azt az izét és csak utánna jelenik meg a műsor. Azonkívül az OSD nem mutat semmit. De már megírtam a panaszlevelet
Jah, én tvxb-vel szedegettem eddig a műsorokat, de majd alkalomadtán megnézem az újabb xmltv-t is hátha használható rendesen. Csak amúgy is lassan elfogy a netem, mi lenne ha nekiállnék még letölteni is azt a nyolc megát -
-
bzoley
veterán
Valamennyit le kell foglalnia, hogy mindíg készen álljon egy felvétel elindítására.
Nem tudom, mennyi időm lesz, a kezdet akár kicsit bonyolult is lehet.
Kezdetnek innen[link] egy ''könnyebb'' alternatívát letölthetsz, amihez használnod kell a magyar adók listáját[link]
A program lényege(mint az eredeti xmltv-nek. [link] (most látom, hogy ez új verzió)), hogy az ini fájlban(amit elég körülményes lehet testreszabni, de alapbeállítással is használható) foglalt tv csatornák műsorait a beállításoknak megfelelően begyűjti az adott oldalról és egy xml-fájlt generál belőle. A DTV ezt az xml-t képes importálni.
Próbának egy kész xml-fájl logóval, néhány csatornával, erre a hétre[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Szóval akkor:
Leadtek WinFast DTV (beta) June 7, 2006. [link]
-XMLTV támogatás (tv-műsor küldése az ütemezőbe egyetlen kattintással, az OSD még nem jeleníti mag az aktuális műsort, valamint mindíg frissíteni kell, de használható)
-Végre megjegyzi a program az ablak utolsó helyét és méretét
-memóriaproblémák javítva
-tv-műsor ''sugárzása'' neten
-a képlopást kísérő hang kikapcsolható
A PVR ezennel újabb vereséget szenvedett a DTV-vel szemben -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3293 üzenetére
Többek között
Mindíg szerettem, csak a PVR nem nagyon tetszett. De miután elárultad a nagy DTV-s titkot, mintha minden álmom valóra vált volna
Mondjuk nem nagyon értem a mostanában elszaporodó kékzöldpirossistergős jelenségek elszaporodásának okát, nálam még nem fordult elő ilyesmi, sistergés is csak azokkal a verziókkal, ami szinte mindenkinl rossz volt.
Tegnap kicsit használgattam a PVR-t(képeket készítettem róla), és közben észrevettem, hogy noha nem annyira, mint az év elejei verzióknál, de a távirányító még mindíg érezhetően lassab, mint mikor a DTV-t kapcsolgatom. Az tulajdonképp azonnal veszi az ''adást''. -
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush #3291 üzenetére
Itt meg az összes mirror egy helyen:[link]
-
bzoley
veterán
Nem értem, mi a gond. A kocsma nyitva van te mondtad
Szóval ez egy hirtelen jött probléma. Akkor jobb híjján videónak állíts be valami nagyon kicsi képméretet, aztán majd szétszeded.
Én simán tudok Audition-nel a tuner-ről hangot felvenni, szóval valami progival te is megpróbálhatnád. Összdrótozod a cuccokat, a felvételt a tunerre állítod és mehet. -
bzoley
veterán
Nem mondod, hogy ilyen hatalmas problémád van
A kollegám ugyanezzel tud kikergetni a világból. Havonta egyszer elsírja, hogy milyen jó lenne a Hi-fi-t rákötni a gépre. Már az első alkalommal elküldtem dugókért, meg kábelért és mondtam, hogy majd én összerakom, de ennél tovább máig sem jutottunk. Legutóbb már elzavartam, mikor megint eszébe jutott
Févrit program: Adobe Audition(Cool Edit)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
t3k3rny3 #3250 üzenetére
Miután megtanultál kultúráltan fórumozni, esetleg elgondolkodhatnál nem kellene-e az egész gépedet felgyújtani, mert az általad leírt hiba arra utal, hogy még az OS-t sem tudod rendesen karbantartani.
vASalo:
Van ötlet, néhányszor már le lett írva, légyszíves olvasgass egy kicsit, vagy szerezz be egy jobb gépet. -
bzoley
veterán
válasz
KirálySólyom #3247 üzenetére
Mintha régen többeknek lett volna hasonló problémája.
Asszem a régi PVR volt a hibás
Próbáltad újabb driver-rel, soft-tal? Itt válogathatsz[link] -
bzoley
veterán
Hehe, csak sikerült működésre bírni a két tunert[link]
A PVR magyarításáért könyörögtem, és úgy mellékesen megjegyeztem, hogy nem-e lehetne valahogy megoldani a dolgot. Részletesen, képekkel illusztrálva meg is jött a válasz:
''We've tested 2 TV Experts, and it does work.
Please make sure the driver is the latest one. http://tw1965.myweb.hinet.net/4.0.107.3208.zip
Just execute WinFast DTV twice,
You can get two applications running in a system.
We suggest you use DTV 2.0.1.85 (version 2.0.1.86 has some porblems..)''
Persze újat nem mondott vele, de megint megpróbáltam és működött. Igaz, hogy két programot kell hozzá futtatni, de akkor is jópofa
A csalás csak annyi, hogy az egyik keretmentes módban működik.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Villanyász #3233 üzenetére
Jobb gomb, Language - ott választhatsz más nyelvet. Magyar még nincs, folyamatban van. Ha nagyon szeretnéd, hogy Magyar legyen, szedd le ezt: http://bzoley.uw.hu/pvrlanghun.zip
Nevezd át a dll-t LANGGER.dll-re, másold be a program mappájába és válaszd a Német nyelvet. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3219 üzenetére
Valóban rám férne, de jelen esetben független dolgokon munkálkodtam. Játékból vettem fel gyorsköröket, versenyeket korábban és Vegas-szal illesztettem össze a belső és külső kamerás felvételeket, hogy egy videón lehessen lejátszani öket egyszerre. Szóval ''csak'' méretezgettem és pozícionáltam. Így is elszöszöltem a fél délutánt, mire mindegyikkel végeztem
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3215 üzenetére
Na, csak hogy én is panaszkodjak egy kicsit
, hétvégén nyomogattam a rec gombot a Forma1 alatt, szerettem volna elkapni egy teljes kört T-cam-ből. Később, ahogy visszanézegettem a videókat, volt egy időszak, 3-4 fájl aminek nem volt hangja. Elvileg hangsáv volt, mert a lejátszó kirakta a hangszórót, csak épp nem szólt semmi. Nemtom mi lehetett, igaz felváltva ment a háttérben Vdub és Vegas. Lehet, hogy azok közül némította el valamelyik a hangot. Mindenesetre furcsa.
-
bzoley
veterán
Létezik. Nálam is itt figyel egy Hirschmann SZNE151V erősítő. Akár MM-ban is találhatsz a polcon. Hoztam haza kipróbálni egy kétszer ilyen drága(8e vs 4e), jobbnak mondott erősítőt antenna boltból, de az sem nyújtott látványosabb eredményt, ezért visszavittem.
És hogy ne ess át a ló túloldalára, állítható az erősítés mértéke is. -
bzoley
veterán
válasz
Zolaash #3147 üzenetére
Köszi! Néhány alkalommal majdnem abbahagytam a barkácsot
Jah, teljes képernyőn én is látom, de a helye a sima vezérlőpulton is ott van, és asszem én is olyan képet láttam. Fullscreen-en nem is értem, miért fontos. Én legalábbis nem nézem 50cm-ről teljes képernyőn a tv-t, csak az ágyból kb. 2méterről. Hamarabb megnyomom a táviráyítón a gombot, mint kiegerészem a csatornát olyan messziről. Mondjuk biztos van, aki közelről is szereti nagyban nézni.
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Ja, nem szóltam
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
karmester #3125 üzenetére
Na, kivettem a tunert, a hangkártyánál semmi változás kb. 4/5 hangerőnél elkezdődik a sistergés. Hangkártya nélkül a tuner ugyanúgy hullámzik VMR9 használatakor.
Tehát se jobb, se rosszabb, semmilyen jellegzetes dolog, ami zavarásra utalna. Sőt ennél akkor sem rosszabb, ha a két tuner között van a hangkártya. Szerintem inkább érzékenyek mindketten egy külső zavarásra, mint egymásra. -
bzoley
veterán
válasz
karmester #3125 üzenetére
Búgás az nincs csak, jó hangos sistergés ha feltekerem a hangfalat. Olyan, mintha az erősítőnek lenne az alapzaja, de ez csak akkor kezdődik, mikor elindul a hangkártya, kb. az üdvözlő képernyő köryékén. Az előző is így viselkedett(Live! 24bit), bár akkor az első napokban mintha néma csend jött volna a hangfalakból.
Na mindjárt utánnanézek. -
bzoley
veterán
válasz
karmester #3122 üzenetére
Ha még a hétvégén írod, lett volna bőven időm megnézni néhány dolgot. Nálam a legalsóban van a tuner, fölötte az Au4, a többit meg elfoglalja a vga hűtője(P4-es
). Venti nélkül befér a másik tuner is a hangkártya fölé. A hangkártyának elég magas alapzaja van, (driver indulása után), valamint fejtörést okoz, hogy ha elindítom a Jetaudio-t, vagy zénét kezdek hallgatni, a háttérben a tv-kép alig láthatóan elkezd hullámozni. Ez igaz WMR9 mód esetén és néha tv-felvételnél is. Még nem vettem a fáradságot utánnajárni a dolognak, de nem vagyok benne biztos, hogy a két kártya szomszédságának lenne köze a dologhoz. Inkább az alaplap a gyanús. Ha végeztem a letöltéssel, megnézem egyiket a másik nélkül, esetleg holnap, ha időben hazaérek.
Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest