Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babar001
csendes tag
Ez nagyon sok mindentől függ, olyanokra gondolok mi az a munkafázis amit te magad megtudsz csinálni, mert ugye az a legolcsóbb...Meg elkéne döntened azt is hogy milyen színvonalú kivetítőt építesz, gondolok itt olyanra hogy beéred egy írásvetítős lencse-"bázis"-al
vagy rendelsz mindent...Én nem vagyok még kész, de már a nagy része megvan. Én ezen kis rutin birtokában azt mondanám ha mindent veszel mondok egy számot cirka 40.000HUF és ezért az árért még TE dolgozol és nem lesz a FULLos-tól... Lehet nem voltam érthető ezért egy röpke példa vehetsz egy öreg 15"-os moncsit (amit én tudtam árról beszélek) 5.500-ért vagy rögtön belevágsz és veszel asszem10" körül van ami új távírányítható HD-s tuneres asszem ez 40.000-re jött volna ki, de sok dolgot könnyít ez a cucc...Ezért nagyon nehéz eldönteni... Van egy oldal ahol sok használható darabról van leírás és ezek alapján kéne választanod egyet (amilyet,amennyiért szeretnél) és az alapján indulni az építkezésben.
Az oldal:
[link]Remélem tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest