- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséGé
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sony Bravia KD-55XF9005 LED 4K TV-m, 7 éve vásároltam, csak videojátékra volt használva, Xbox Series X pörög rajta már 4 éve. A héten játék közben elkezdte azt produkálni, hogy kikapcsolt és négyszer villogott egymás után vörösen. Áramtalanítás után be lehet kapcsolni, minden úgymond működik tökéletesen, majd 1 vagy 10 perc után kezdi elölről (közben az Xbox pörög tovább, annak semmi baja, csak a tv kapcsol ki és nyomatja a hibakódot). Kipróbáltam másik HDMI portban, ott is ugyanez a helyzet. Viszont kiváncsiságból elindítottam a youtube-ot és ott 3/4 órán keresztül tökéletesen működött. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a probléma, illetve a tv menthető-e vagy kuka?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest