Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
A watch5-öt naponta kell tölteni. Ha szerencsés a napállás, akkor kibír 24 órát.
A jelentős javulás vajon mi lehet majd? Kibír akár szenzációs két napot is??
Szánalmas ez az óra. Egy rossz vicc.Csak futni kell!
-
AuraSync
őstag
Watch 5 Pro-mat a munkábajárási használatom során ráérek 4-5 naponta tölteni de volt ennél kirívóbb eset is. (heti 1 alkalom)
Nyilván aki az óráján él az nem fogja ezeket az adatokat kapni. Én otthon és a munkába sem viselem.S23 Ultra / Watch 5 Pro / Q80T 65" / 13600K / 32GB DDR5 / RTX 4080 / R2850DB / WH950NB
-
beteg
őstag
A feleségemnek 40mm-es bt-os van.Nagyjából csak az időt nézi rajta és az értesítésekre pillant, ha kap vala.it a telefonjára. Sem zenét nem hallgat, sem semmi mást. Illetve az alvását monitorozza, azt megnézi reggel. Erre naponta kell tölteni. Olyan napokon, amikor edzésre is megy, pluszban tölteni kell. Vicc.
Nekem a garminom, amit mondjuk szintén xarnak tartok, mert az meg pontatlan gps-ben, - egy töltéssel bőven kibír egy 31 órás ub-t. Normál 4-5 edzéses hétből pedig kettőt.
Miről beszélünk??Csak futni kell!
-
Garada
őstag
Én Apple Watch fronton várom a nagy áttörést, hogy 1-2 napnál többet ki lehessen húzni egy ilyen kaliberű kütyüvel anélkül, hogy pl. ha alvást is trackelni akarok ne kelljen mindenképp tölteni előtte, hogy kihúzza az éjszakát is. Nem gondoltam, hogy Samu fronton is ennyire rózsás a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Az áráról lehet valamit tudni? Erre lecserélném az Active2-met...
Tuti 200 körül lesz - sajnos.
-
Flashback
addikt
44mm W5 simán hozza a 2 napot. èrtesítés, hrm, alvás követés, fizetés...
Most néztem rá 84%-on áll: 2d8h left-et ír.Lehet érdemes lenne csinálni egy restet. Vagy a 40mm-be ennyivel kisebb az akku?
"tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból"
-
strogov
senior tag
Csodák nincsenek. Hacsak nem alakítják át teljesen a soc-ot akkor nem tud olyan deep sleep-be menni, hogy ne fogyasszon. AW-ból LTE-nél hallottam olyat, hogy nem bírt ki 1 napot, de normális esetben lte nélküli AW-nak ~60 órát illene hoznia. 2 óra edzéssel is ki kell jönnie a (szűk) 48 órának. Most 7 óra után 90%-on van SE2-m.
LTE ha használják is simán megfelezi az üzemidőt. YT tesztekben aki ultrát használt telefon helyett, telefon nélkül annak 1,5 nap se volt meg. Pedig az sima 3 napos óra. -
AuraSync
őstag
Figyelj beteg, már egy ideje járom az internetet, a fórumokat és minden egyes ro..dt Galaxy Wacs vagy Ápül Wacs cikknél megjelennek azok az emberek akiknek ezek a terméket "mégegynapotsembírnakki".
Érdekes a többieknek akkor a hogy p....ba, hogy nem merül le nap végére koppra?
Mert nem használják őket rendesen!
Ember akkor olyat kell venni ami bírja az eszetlen felhasználást.
Ez egy okosóra nem várhatsz el annyi üzemidőt tőle mint egy aktivitás mérő órától ami arra lett kitalálva, hogy 24/7-be mérje az aktivitásodat a hét minden napján.Amúgy meg el kell adni venni másik gyártótól azt jóidő.
Ja hogy nincs alternatíva... hát.. ijb.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 5 Pro / Q80T 65" / 13600K / 32GB DDR5 / RTX 4080 / R2850DB / WH950NB
-
bandigyerek
senior tag
5 pro-m van (pár hete). kb. 3 nap üzemidő. A WIFI, hangos jelzés, csuklóemelés, AOD kivételével szinte minden be van kapcsolva. Ha van napi 1 óra bringa GPS-el, akkor fürdés idejére töltő, bár az az egy óra GPS nem számottevő.
Pulzus, alvás, véroxigén, lépés, stressz mind be van kapcsolva, éjszaka is rajtam van.
De tudjuk, hogy a sima Watch 5-nek kisebb az aksija, a tesztek átlagban másél napot írtak rá max. Ezért vettem a "pro"-t. -
jacis
nagyúr
Hát ez olyan semmilyen.
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
Brekii
tag
Hát tényleg nem tudom te miről beszélsz.
Hogy jön ide a 40mm es? (bár megjegyzem a feleségem is ilyet hord és neki kibír 2 napot). A cikk a Watch 6 classic ról szól aminek az előd modelje a Watch5 pro. Én a kezdetektől hordok okosórát ( talán Sony mn1 vagy 2 volt az első ) így azt gondolom van tapasztalatom. Az összes Samsung órát kipróbáltam ( a kicsi női ket nem de itt nem is arról van szó ). Én 24 órában hordom az órát csak addig veszem le amíg fürdök és addig a töltőn van. Így nekem elég egyszer vasárnap fullra tölteni. Ha nem töltöm is simán kibír 2 napot még erős használat mellett is. Nem vitatom, hogy le lehet meríteni egy nap alatt is ha az a cél, vagy nagyon extrém a felhasználás, de akkor erre rá kell tudni, vagy olyat venni aminek más szempontjai vannak. Én még nem láttam olyan órát ami tudásban hozza amit a samsung, és tovább bírná. Ha van ilyen azonnal megveszem csak mond. -
TomPack
őstag
Én Samsung Watch4 Classic-ról váltottam Amazfit GTR4-re. Nem sokkal butább, az én felhasználói szokásaimhoz, cserébe naponta 3-5%-ot merül a 45-50%-helyett.
Nem az akkukapacitás miatt cseréltem le, a fürdés közbeni töltés elég volt neki (meg még egy pici amíg tettem-vettem)
A kompaktsága miatt cseréltem le, az Amzfitet nem is érzem hogy a csuklómon van, vékony és könnyű, plusz a bebújós tépőzáras szíj zseniális. (biztosan kapni ilyet Galaxyira is)
Minden aktivitásom, alvásom méri. Minden be van kapcsolva rajta. Rendesen jönnek az értesítések, van zenevezérlés. Navigálni, telefonálni is lehet vele. Lehet fényképezni is, és a kijelzőn látom a telefon kameraképét. Valamilyen minimális alkalmazásbolt is van hozzá.
És ami fontos volt nekem; tudom két telefonnal használni, mert nem kell visszaállítani ha másik telefonhoz akarom csatlakoztatni, akár napközben is csak pár másodperc a váltás a telefonok között, minden megmarad még a napi aktivitásom is.
A Galaxy-ból egyedül a SmartThings hiányzik, és a Goggle Home dolgok.
Az a baj, hogy nagyon nagy a szakadék a két óra között.
A Galaxy-val úgy érzem ágyúval lövök verébre. Az Amazfit-ben pedig ugyanakkora akksi van, mégis 10x annyit elketyeg egy töltéssel.
Miért nincs arany középút? -
Fiktivlife
csendes tag
Végigmentem szinte összes Samu órán. Kétségtelen tény hogy esténként az összeset töltőre kellett rakni. Jelen pillanatban 5 Pro folyamatos viselés + összes értesítés +10 percenkénti vérnyomásmérés mellett átlagosan 3,5-4 napot megy. Amikor bringázunk hétvégente ,2 nap GPS rögzítés is belefér, igaz ezután a 2 nap után töltő kell neki. Előző modell útvonalrögzítése 7-9 óra után leszívta full-ra az aksit. Az 5 Pro változat a hétköznapokban is hatalmas előrelépés lett aksi szinten. Szerencsére!
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
senior tag
-
Lajmund
aktív tag
Szégényke elég satnyán néz ki. Nem egy garmin vagy huawei. Igazán villanthatna valami ultra modelt a samung is ami 50-53 mm közt van és ütösen néz ki. Nagyon dijjaznám és szivesen vennék egy ilyet a s23 ultám mellé. 5pro is kicsinek tünt a karomon mivel 6 cm széles felülröl nézve a csuklom. Meg az a bemélyedéses dolog se adja a kicsi kijelzövel. Ha nem villantanak semmit kénytelen leszek méreg drágán venni majd egy garmint epix2 prot a legnagyobb méretben ha majd megjelenik de egy hasonlo samsungnak jobban örülnék mivel csak hobbi sportolo vagyok. Nem is értem miért nem csinálnak valami hasonlot ami férfias és jó ránézni. Akkorát tarolnának vele vennék mit a cukrot globálisan szerintem mindenhol. Nem tudom hogy lehet ekkora ziccert kihagyni. Attol maradhatna ez a vonal is ha valakinek full minimál letisztult forma kell. Megértem azt is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei szériában visszatér a remekbeszabott fizikai funkciógyűrű.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest