Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsaby_77

kezdő

válasz Jarod #326 üzenetére

Hagyd a Big One-t! Alacsony szinten nem érdemes vele tökölni! Ha jól emlékszem 95% a sebzéselnyelése. shotgunnal 3-at sebzel rajta! Most a karácsonyi eventben adták az Eggnog-ot azzal könnyen ki lehet nyírni, de akkor is kell hozzá legalább 5 shotgun! :K
    Ha feltűnik, akkor menj ár a sárga erdőbe és vissza! Az OAK fákat 90% -ban a pálya szélére teszi, így ha ott kőrbe mész, akkor nem kell mindenkit kiirtanod a pályán! Viszont a splittereke azért meg fognak találni, de őket könnyű kinyírni amíg köpködnek (feszítővas bőven elég!). :DD

• Telluride

kezdő

válasz Jarod #326 üzenetére

Ehhez a problémához ajánlom figyelmedbe a #282-es hozzászólást, pont ugyanerről van benne szó.

• Tsaby_77

kezdő

válasz Jarod #320 üzenetére

Jarod ne fogadd el a raid ajánlatot amíg nincs legalább 3 falréteg a cuccaid körül! De elvbenm most fog változni a dolog holnap jön frissítés ha minden igaz még nehezebb lesz a védelem ...
    Én meghívtam teára, meg hagytam egy kötelet, hogy felhúzhassa magát az első fára az AI :))

két lvl1-es falamat bontották le, nem nagy veszteség ..
    Cserébe hoztam connecting rod-ot, meg ragszallagot, fegyvereket. A biztonság kedvéért a legjobb cuccok a mociban, meg a hátizsákomban pihentek este ...

Telluride inkább most fogadd még el a raid változás előtt! Most még megvédenek a falat ...
    Ja a revenge raid-nél is változtattak! Már ott is horda jön a végén a TBO-val, mint a normálnál raid esetén! Nem lehet kifosztani az egész bázist mint korábbanÉN is ott hagytan 4-5 ládát kinyitás nélkül .... :O

• Tsaby_77

kezdő

válasz Jarod #310 üzenetére

Telluride szerintem mindenképp AI!
    Három dolgot is tudok mondani, hogy miért:
    1: Mint írtam annyi cuccot visz el, amit játékos nem tudna, kivéve, ha esetleg cheater, de akkor, grat a fejlesztőknek, hogy összeeresztettek velük minket normális játékosokat! Ide tartozik az is, hogy sehol nem láttam cheater által készített "vasbunkert" amit megpróbált volna lootolni valaki, de a neten van fenn videó, hogy a kis kínai bezárja vasfalak mögé az átvert raider-ekert, tehát vannak "vasbázisok", mégsem futott bele senki, vagyis nem multiplayer a játék még! :(
    2. Szintén írtam, hogy két olyan helyen jött be ahova emberi játékos nem tud. Ez tuti. Kipróbáltam. Neten is ilyen védelmi megoldások vannak a videókban. :(((
    3. Amit te írtál. Fejér festéken kívül normális játékos nem visz el festéket, hanem inkább fát, vagy követ, ha más nincs, mert azzal legalább tud valamit kezdeni, a festéssel semmit. Vagyis az AI úgy viszi a cucccaidat, hogy megnézi mennyire ritka a játékban, nem pedig mennyire lehet rá szükséged .... :K

Az elhozott loot-tal nekem sincs bajom, mert bőven becseréltem volna akár tréd-ben is! ;)
    Nekem pont az a bajom, hogy a kinti ládáimat meg sem próbálta kinyitni (pedig volt kint nagy láda is, motor, meg ATV alkatrészekkel), hanem mint írtam, olyan helyekről vitt cuccot, ahonnan én nem tudnék. :K
    És a cuccokkal pont az a baj, hogy a netes képeken tucatjával vitték a motorrészeket, meg a többi riitka cuccot, viszont olyat nem, hogy valaki lootolt volna ilyet! :(

Jarod: ahogy Telluride írta jelen pillanatban extra raktárhelyiség. Én olyan cuccokat teszek oda ami most nem kell (üres konzervdoboz, festék, alkohol), de később kelhet, és nem akarom a bázison raktározni. Ráadásúl messze van, és nem tudsz gyorsan meghalni, hogy "hazateleportálj", mint az Alfa bunkernél. Ugye ilyenkor a mociban haza tudsz hozni 4 féle tárgyat .... :))
    Tián még nincs engedélyezve a játékban, nem juthatunk hozzá. Csak az Alfa bunker marad, és az erdők, köves területek farmolása. Akik körülötted vannak AI bázisok, nem játékosok.

• Telluride

kezdő

válasz Jarod #310 üzenetére

Üdv, nos jól mondod, semmit nem lehet vele kezdeni. Illetve most, hogy megérkezett ez a raider update esetleg a legféltettebb cuccaidat elhordhatod oda a bázisodról, bár ez sem veszélytelen, mert ki tudja mikor respawn-olja a fejlesztő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés