- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsaby_77
kezdő
Hagyd a Big One-t! Alacsony szinten nem érdemes vele tökölni! Ha jól emlékszem 95% a sebzéselnyelése. shotgunnal 3-at sebzel rajta! Most a karácsonyi eventben adták az Eggnog-ot azzal könnyen ki lehet nyírni, de akkor is kell hozzá legalább 5 shotgun!
Ha feltűnik, akkor menj ár a sárga erdőbe és vissza! Az OAK fákat 90% -ban a pálya szélére teszi, így ha ott kőrbe mész, akkor nem kell mindenkit kiirtanod a pályán! Viszont a splittereke azért meg fognak találni, de őket könnyű kinyírni amíg köpködnek (feszítővas bőven elég!). -
Tsaby_77
kezdő
Jarod ne fogadd el a raid ajánlatot amíg nincs legalább 3 falréteg a cuccaid körül! De elvbenm most fog változni a dolog holnap jön frissítés ha minden igaz még nehezebb lesz a védelem ...
Én meghívtam teára, meg hagytam egy kötelet, hogy felhúzhassa magát az első fára az AIkét lvl1-es falamat bontották le, nem nagy veszteség ..
Cserébe hoztam connecting rod-ot, meg ragszallagot, fegyvereket. A biztonság kedvéért a legjobb cuccok a mociban, meg a hátizsákomban pihentek este ...Telluride inkább most fogadd még el a raid változás előtt! Most még megvédenek a falat ...
Ja a revenge raid-nél is változtattak! Már ott is horda jön a végén a TBO-val, mint a normálnál raid esetén! Nem lehet kifosztani az egész bázist mint korábbanÉN is ott hagytan 4-5 ládát kinyitás nélkül .... -
Tsaby_77
kezdő
Telluride szerintem mindenképp AI!
Három dolgot is tudok mondani, hogy miért:
1: Mint írtam annyi cuccot visz el, amit játékos nem tudna, kivéve, ha esetleg cheater, de akkor, grat a fejlesztőknek, hogy összeeresztettek velük minket normális játékosokat! Ide tartozik az is, hogy sehol nem láttam cheater által készített "vasbunkert" amit megpróbált volna lootolni valaki, de a neten van fenn videó, hogy a kis kínai bezárja vasfalak mögé az átvert raider-ekert, tehát vannak "vasbázisok", mégsem futott bele senki, vagyis nem multiplayer a játék még!
2. Szintén írtam, hogy két olyan helyen jött be ahova emberi játékos nem tud. Ez tuti. Kipróbáltam. Neten is ilyen védelmi megoldások vannak a videókban.
3. Amit te írtál. Fejér festéken kívül normális játékos nem visz el festéket, hanem inkább fát, vagy követ, ha más nincs, mert azzal legalább tud valamit kezdeni, a festéssel semmit. Vagyis az AI úgy viszi a cucccaidat, hogy megnézi mennyire ritka a játékban, nem pedig mennyire lehet rá szükséged ....Az elhozott loot-tal nekem sincs bajom, mert bőven becseréltem volna akár tréd-ben is!
Nekem pont az a bajom, hogy a kinti ládáimat meg sem próbálta kinyitni (pedig volt kint nagy láda is, motor, meg ATV alkatrészekkel), hanem mint írtam, olyan helyekről vitt cuccot, ahonnan én nem tudnék.
És a cuccokkal pont az a baj, hogy a netes képeken tucatjával vitték a motorrészeket, meg a többi riitka cuccot, viszont olyat nem, hogy valaki lootolt volna ilyet!Jarod: ahogy Telluride írta jelen pillanatban extra raktárhelyiség. Én olyan cuccokat teszek oda ami most nem kell (üres konzervdoboz, festék, alkohol), de később kelhet, és nem akarom a bázison raktározni. Ráadásúl messze van, és nem tudsz gyorsan meghalni, hogy "hazateleportálj", mint az Alfa bunkernél. Ugye ilyenkor a mociban haza tudsz hozni 4 féle tárgyat ....
Tián még nincs engedélyezve a játékban, nem juthatunk hozzá. Csak az Alfa bunker marad, és az erdők, köves területek farmolása. Akik körülötted vannak AI bázisok, nem játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest