Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Motor alkatrészre feleslegesen kutattok, még nincs benne a játékban (mármint benne van csak nem működik, ezért ellehetetlenítették a megszerzését a daraboknak). A folyókon túli területre lehetetlen átjutni, mert nincsenek még benne a játékban. Ebben a játékban az a hatalmas kamu, hogy úgy csinálták meg mintha tele lenne tartalommal de közben meg nem
Szerk.
Durango: Wild Lands
Ez a játék sokkal jobban bejön első ránézésre, de még zárt bétában van sajnos, na meg a Nexon csinálja, akik arról híresek hogy szarrá pakolják IAP-al a játékaikat. -
-
jonnyjoker01
veterán
Én elég mélyre bementem már... Van vagy 4-5 olyan zombi amiről te beszélsz és a vége felé már gyorsabban futnak. Kb 10 dagadt gyengébb zombi van ezen kívül (250 HP) de a legnagyobb baj a két turret. Elvileg mindkettőt csak úgy lehet szétlőni ha lőfegyverrel megkeresel egy pontot ahol nem vagy benne a látómezőjében. Az elsőt sikeresen leszedtem, de a második kb egy másodperc alatt ledarálja a HP-m. Rengeteg fegyverrel kell lemenni. A loot pedig amúgy elég jó, van egy láda pl. amiben sebzetlen katonai felszerelés van és egy AK-47.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest