- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Úgy rémlik nekem akkor bolondult meg a töltés kijelzése, amikor tiszta telepítéssel raktam fel a Windows 10-et és hiányzott valami inteles driver. Azt a Windows Updateről le is töltötte a gép, utána már működött.
Az nem lehet, hogy nálad is driveres gond van és bekapcsolva is töltődik, csak a Windows nem tud róla? A másik tippem, hogy kevés a kakaó, amit a töltő lead.
Azt kétlem, hogy a tab töltőelektronikája adta volna be a kulcsot, mert szerintem akkor kikapcsolva se töltődne.
Szerk.: Inkább vicces, mint nagy hiba, de nálam a tab oldalán lévő LED-nek se nagyon lehet hinni. Akkor jelzi a töltést, amikor kedve van hozzá. Egyszer már azt hittem, hogy bekapcsolt tabra kell a töltőt dugni és akkor világít, de már ez a trükk se működik. Szerencsére attól még töltődik -
togateam
senior tag
Aha értem,másnak nem sok végignézni,de te képes vagy 3-4 napig szenvedni a rossz oprendszerrel de olvasni egy picit már nem?
2 perc keresés eredménye : oprendszer 1-es tömb -
nemethka2
csendes tag
Én is beleszaladtam egy hasonló problémába. Elfogadtam a frissítést és utána elszállt az érintő képernyő. Majd egy heti tornászás után -számtalan tanácsot megfogadva- megszünt a hiba, de még mindig nem találtam tökéletesnek. Ekker az egyik forumozó által feltett telepítőt felhasználva, az egész gépet újra installáltam. Először a Win8.1-et majd utána a Win10-t. Most pengésen működik, és a belső tárhely is nagyobb lett.
-
kj421
csendes tag
Űdv ! Érdekelne hogyan sikerült a touch hibás müködését helyrehozni ?
Megosztanád másokkal is .
A frissités , tényleg frissítés volt vagy tiszta telepítés .
Nélam 2 tab van igy össze tudom hasonlítani a win8-10 közötti változást .
Egyiknél maradt a 8 , a másik gépnél a felajánlott frissítés végigvitelével
történt az átállás .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest