Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hohohohóó...
üzenetére
Igazad van, nem írtam bele a szövegbe, a külső és belső tárcsán is számozva vannak a furatok, de a külső tárcsán nem minden furat mérési pont. A külső tárcsán 15 pont van, ennek legkülső 2 pontja nem mérési pont, rend szerint fals adatok jönnek ki, túl közel van a széléhez. Ezt leszámítva belülről indul a számozás 1-el, ahogy a belső tárcsán is bal széléről.
Valószínűleg a belsejében továb vannak vezetve a külső pontok, hogy a belsővel szembe kerüljenek, a rajzon csak a belépési pontok vannak jelölve. Sajnos nem tudtam annyira szétszedni, hogy ezt ellenőrizhessem.
-
válasz
hohohohóó...
üzenetére
Na ezt most nem egészen értem. Melyik grafikonról beszélsz? A mérési pontok számozása a diffúzor sajátosságai alapján a gyártó által lettek feltéve, nem én számoztam.
-
válasz
hohohohóó...
üzenetére
Megadtad a remek ötletet

Rajta vagyok...
-
válasz
hohohohóó...
üzenetére
Aha értem, az asszimetrikus nyomáseloszlásra gondoltál. (utolsó ábra) Igazad van, az valóban magyarázható, a kilépő hőmérséklet kicsit több mint 10 kelvinnel magasabb volt mint a környezet. De ahogy látod, nem olyan hatalmas a nyomások szórása.
Ha megnézed a mérési pontokat, kb pont 1-4-ig van magasan, ezek pont a cső keresztmetszetével szemben vannak. Én a görbe inflexiós pontját/annak meghatározását nem igazán látom/találom furcsának.
-
válasz
hohohohóó...
üzenetére
1.
Ebben igazad van, én is kb erre tudtam gondolni.2.
Alapvetően egyet értek, de a cső keresztmetszetével szemben lévő nyomásmérő furatokon a torlóponti nyomás nagyobbnak kéne legyen a közvetlen légsugár miatt. Ami nem a cső keresztmetszetével szemben van, ott az illesztett görbe szerint is nőtt, azzal nem volt gond.3.
Függőleges irányú eltérés?
Olvasd végig az írást, különböző résméretekkel vizsgáltam, abból lehetett eltérés. És a hőmérséklet mérve volt, nem ingadozott annyit (kb 10 perce volt bemelegedni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Bluetooth hangszórók
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13 M4 (2025) Éjfekete // Garancia // ingyenes szállítással
- Thrustmaster t300 szett
- xDuoo MU-602 DAC Hangkártyak EQ funkciókkal
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest